Crea publicitat online per a la teva empresa


Crea publicitat online per a la teva empresa

Et desitjo un feliç any nou🥂, a tu, uns dels meus lectors preferits🥰! No sé com haurà sigut el teu començament d’any, però si com acabarà per a tu i la teva empresa si segueixes els consells que porto avui per a tu: crea publicitat online per a la teva empresa.

Si no has fet mai campanyes publicitàries, el 2023 és el moment. Crea publicitat online per a la teva empresa i aconsegueix que la teva empresa creixi fins a on tu desitges🚀. 

Així doncs, t’explicaré tot el que necessites saber per incorporar noves estratègies de marketing i a crear publicitat online per a la teva empresa.

També et pot interessar😚:

· Com segmentar campanyes de Facebook Ads

· Crear campanya Facebook Ads

Continua llegint i crea publicitat online per a la teva empresa👇🏼.

Què és la publicitat online?

La publicitat online és el conjunt d’estratègies que es fan servir per donar a conèixer un producte o servei adaptat a un canal digital. Per això, es creen anuncis impactants que arribin als receptors a través d’Internet o de les xarxes socials.

Recordatori: perquè una campanya publicitària tingui èxit, has de planificar i dissenyar una estratègia amb antelació: des del control d’hores treballades fins al coneixement del públic objectiu.

Estableix objectius clars i realistes

A l’iniciar una campanya publicitària has de preguntar-te “Què vull aconseguir🤔?” i la resposta a aquesta pregunta determinarà els passos a seguir al llarg de la teva estratègia de marketing.

Alguns dels objectius més comuns solen ser:

 • Incrementar les vendes
 • Augmentar l’engagement
 • Obtenir clients potencials
 • Augmentar el coneixement de marca

Continua llegint i crea publicitat online per a la teva empresa👇🏼.

Determina el teu públic objectiu

Ja pots crear la millor campanya del món🌍, que si no la mostres a les persones correctes, el resultat serà un autèntic fracàs👎🏼. 

Per aquest motiu, identificar quin és el teu client potencial és clau per aconseguir l’èxit. Nosaltres et donem les dades que has de conèixer del teu públic objectiu per crear campanyes:

 • Gènere
 • Edat
 • Ingressos mitjans
 • Aficions
 • Interessos
 • Territori geogràfic
 • Canals socials on es mou

Un cop has obtingut tota aquesta informació, ja pots començar a dissenyar continguts que connectin amb aquestes persones, motivant-los per fer l’acció que sol·licites. 

Tipus de publicitat online:

Internet🌐 és un escenari on hi ha mil i una possibilitats en què fer-se visible en forma de cercadors, blogs, webs o xarxes socials.

No has de publicitar la teva campanya a tots els mitjans. Si no centrar-te en aquells on es troba el teu client ideal.

Els tipus de publicitat a Internet que escollim per dur a terme la nostra campanya dependran de factors com el target, el pressupost i els objectius. Descobreix totes les possibilitats i plataformes:

 • Email marketing
 • Banners
 • Google Ads
 • Facebook & Instagram Ads

Continua llegint i crea publicitat online per a la teva empresa👇🏼.

Crea un content plan:

Crea un calendari🗓️ on tenir un registre del procés de totes les campanyes, d’ençà que comencen fins que s’acaben. 

D’aquesta manera, podràs saber què fer i quan fer-ho, i tenir una bona comunicació entres els diferents responsables de cada tasca dins del teu equip de treball.

Tipus de publicitat online:

🆘 L’error més comú i a la vegada més gran, és que la gent dedica molt de temps a planificar les campanyes i preparant els anuncis, però un cop programades, s’oblida de revisar-los durant dies o fins i tot setmanes.

Per molt ben pensada i dissenyada que estigui la teva campanya, aquesta necessita atenció, dedicació i temps. Per evitar, principalment, perdre diners. A vegades hi ha interessos que no funcionen com esperàvem i que és important plantejar-se si val la pena continuar amb ells o bé, fer una substitució.

Conclusions

Ja ho heu vist, crear publicitat online per a la teva empresa no és fàcil. Requereix de temps, dedicació i ganes. Per començar, pots recopilar els nostres consells i aplicar-los en els teus propers anuncis. Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres planifiquem per  a tu la millor campanya online pel teu negoci!

Vols que t’aconsellem a crear publicitat online per a la teva empresa?

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos