Gestió de xarxes socials a Girona


Els nostres serveis de gestió de xarxes socials a Girona estan dissenyats per ajudar la teva empresa a destacar.

A Additiu, entenem que les xarxes socials són una part essencial de l’entorn digital actual. Fem que siguis important en el món online i connectis amb la teva audiència de manera efectiva.

Per què segueixen sent importants les xarxes socials?

En un món cada vegada més interconnectat, les xarxes socials a Girona s’han convertit en un canal imprescindible per a la comunicació i el màrqueting.

Estar present en plataformes com Facebook, Instagram, TikTok o LinkedIn no només et permet interactuar amb el teu públic, sinó també augmentar la visibilitat de la teva marca i generar leads qualificats.

A Additiu, ens centrem a crear i executar estratègies personalitzades.

Impulsem el compromís de l’usuari i maximitzem el retorn d’inversió en xarxes socials.

Tenim un equip jove i format. Desenvolupem el millor Social Media Plan per a tu i la teva empresa i t’ajudem a assolir l’èxit.

En aquest sentit, treballem diàriament la creació de contingut propi personalitzat, el disseny gràfic, la unitat visual, la fotografia i les càpsules audiovisuals. També cuidem la relació amb els teus usuaris i clients.

Què t’oferim?

Creació i optimització de perfils socials

Ens encarreguem de crear perfils professionals a les principals plataformes de xarxes socials, optimitzats amb informació rellevant i atractiva sobre la teva empresa.

Estratègia de continguts personalitzada

Desenvolupem una estratègia de continguts única per al teu negoci, tenint en compte els teus objectius, públic objectiu i la naturalesa del teu sector. Des de publicacions informatives fins a contingut visual atractiu, ens assegurem de mantenir la teva audiència compromesa i interessada en el que tens per oferir.

Anàlisi i informe de resultats

Utilitzem eines analítiques avançades per monitorar el rendiment de les teves publicacions a les xarxes socials. Així podem mesurar l’impacte de les nostres estratègies, identificar àrees de millora i ajustar les nostres tàctiques per obtenir els millors resultats possibles.

I a més…

A la nostra agència apostem per explotar al màxim tot el potencial del teu perfil, per això també t’oferim un servei de Social ADS o Influencer Marketing.

Si n’estàs interessat, parlem-ne!

Escriu-nos, programem un meet i explorem com podem ajudar-vos a fer que la teva empresa o startup creixi com cal.

Addtiu
C/Sant Maurici 24, Vilafant 17740, Girona
C/ del Pla de Salt, 20, oficina 2, Salt 17190 Girona

+34 872 98 93 92
hola@additiu.com

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos