Email marketing Girona


Potencia les teves vendes amb l’email marketing a Girona

A Additiu, ens dediquem a desenvolupar estratègies d’email marketing a Girona perquè puguis enviar correus electrònics professionals i personalitzats que impulsin les teves vendes.

La importància de l’email marketing

El màrqueting per correu electrònic és una de les eines més efectives per connectar amb els teus clients i clients potencials.

A Additiu, no creiem en les estratègies d’enviar massivament sense sentit; treballem amb tu per entendre el teu públic i adaptar les campanyes a ell.

L’objectiu principal és desenvolupar relacions estables amb els clients, promoure els teus productes o serveis i, per tant, augmentar les teves vendes.

Estratègies personalitzades d’email marketing a Girona

Desenvolupem les nostres estratègies d’email marketing a Girona a través de les plataformes més potents del món, com MailChimp, Brevo, ActiveCampaign, entre altres.

Això ens permet crear campanyes d’email marketing sofisticades i efectives que ressonin amb la teva audiència local i generin resultats tangibles per al teu negoci.

Com ho fem?

Per aconseguir una estratègia d’email marketing efectiva, és essencial treballar amb dades precises i segmentades.

Cal comprendre a fons els interessos i necessitats del públic objectiu i adaptar els missatges en conseqüència.

La creació de contingut rellevant i atractiu és clau per mantenir l’engagement dels subscriptors. A més, s’han d’optimitzar els correus electrònics per a diferents dispositius i fer proves regulars per millorar el rendiment.

Tot això mantenint una llista de correu neta i complint amb les normatives de privacitat, aspectes essencials per aconseguir resultats exitosos.

No deixis passar l’oportunitat de potenciar les teves vendes amb estratègies d’email marketing a Girona. Omple el formulari ara i un membre del nostre equip es posarà en contacte amb tu per parlar de com podem portar la teva marca al següent nivell.

Si n’estàs interessat, parlem-ne!

Escriu-nos, programem un meet i explorem com podem ajudar-vos a fer que la teva empresa o startup creixi com cal.

Addtiu
C/Sant Maurici 24, Vilafant 17740, Girona
C/ del Pla de Salt, 20, oficina 2, Salt 17190 Girona

+34 872 98 93 92
hola@additiu.com

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos