Estratègies de màrqueting a TikTok | Pailap


Estratègies de màrqueting a TikTok | Pailap

Hola, hola👋🏼! Com porteu el començament d’any? Espero que hagueu tingut una super benvinguda de part del 2023 i que aquest any compliu tots els vostres propòsits i objectius fixats en el desenvolupament i creixement de la vostra empresa. Per ajudar-vos una mica en aquest procès, avui us vull ensenyar les estratègies de màrqueting a TikTok que hem desenvolupat per Pailap.  

Estem segurs de que aquest post us donarà la motivació que estaves esperant, ja que segur que molts de vosaltres sou fans de la xarxa més hot🔥,  TikTok😜!

Tant si tens una empresa que està començant a treballar les xarxes com si ja fa temps que formes part d’elles, penjar contingut contant a TikTok com a estratègia de marketing online t’ajudarà a impulsar-te a les xxss, a guanyar visibilitat i augmentar de seguidors!

Us volem mostrar les estratègies de màrqueting a TikTok a través de Pailap, un dels clients🔝 d’Additiu Digital.

👉🏼 Primer de tot, has de ser conscient de que portar les xarxes socials de manera seria i professional, requereix el seu temps. Si creus que no disposes del temps necessari, una bona opció és contractar a una agència de màrqueting digital perquè ho faci per tu. 

Si vols que @additiudigital faci la feina per tu, fes clic al següent enllaç:

Pailap

Abans de començar a explicar-vos les  estratègies de màrqueting a TikTok per a Pailap, us volem fer cinc cèntims sobre l’empresa. Has de saber que és una 💡idea en forma de web que ha nascut fa molt poquet. La idea sorgeix davant de la necessitat de tenir més espai a casa. Si et falta espai a casa, ja no has de buscar trasters fora de la ciutat, a algun veí teu segur que li sobra lloc 🙂i el penja a Pailap. D’altra banda, també pot ser interessant, per la gent que vol guanyar uns diners extres 💸 a final de mes i té espai lliure per llogar.

T’animem a navegar per la pàgina, unir-te a Pailap i llogar els teus espais lliures! Un money money extra a final de mes, sempre és benvingut.

Continua llegint per informar-te més sobre les estratègies de màrqueting a TikTok👇🏼

TikTok

TikTok és la xarxa social asiàtica basada en compartir vídeos musicals. També és la xxss més trending del moment, està aconseguint uns resultats increïbles en els últims mesos. De fet, aquests dos mesos anteriors, ha aconseguit superar Facebook, Instagram, YouTube i Snapchat. Sumant més de 130 milions d’usuaris🔝.

Què permet TikTok

Respecte al seu funcionament, TikTok permet crear, editar i pujar videoselfies musicals d’un minut, podent aplicar diversos efectes i afegir-hi un fons musical

Vols que @additiudigital t’ajudi a crear els teus primers vídeos de TikTok?👇🏼

Estratègies de màrqueting a TikTok

Per augmentar la teva visibilitat aconseguir nous seguidors a TikTok i convertir-te en un super tik toker, ha de tenir en compte les següents estratègies, ja que t’ajudaran a connectar amb la teva audiència i crear una relació més propera. 

Continua llegint per informar-te més sobre les estratègies de màrqueting a TikTok👇🏼

#Estratègia 1: Estableix el teu públic objectiu

Com en totes les estratègies de marketing online que us hem explicat anteriorment, identificar correctament la teva audiència és fonamental per aconseguir l’èxit dels teus objectius de negoci.

Això et donarà les pautes per establir l’idioma en que comunicar-te i desenvolupar el contingut més apropiat💥.

👉🏼 Per a Pailap, tenint en compte que és una empresa que acaba de començar, hem definit una audiència més acotada: dones i homes d’entre 18 i 55 anys de classe mitjana i que viuen en grans ciutats.

#Estratègia 2: Actualitza el teu perfil

És important que us presenteu 🙋‍♀️ de la millor manera als vostres seguidors i per això heu d’afegir el màxim d’informació sobre la vostra empresa.

Escull la millor foto de perfil, un nom d’usuari fàcil de recordar i afegiu tota la informació a la biografia.  Tot això,  sumat a un contingut original i atractiu, t’ajudarà a tenir noves visites i nous seguidors.

Continua llegint per informar-te més sobre les estratègies de màrqueting a TikTok👇🏼

#Estratègia 3: Sigues constant

Encara que sembli mentida, una de les estratègies més importants per aconseguir més seguidors a TikTok és ser constant. Pensa que TikTok recomana publicar d’1 a 4 cops al dia, per la qual cosa, set gira feina!

Consell: és important que elaboris un content plan, per organitzar el contingut i planificar els dies de publicació.

👉🏼Per a Pailap hem deicidit publicar un mínim de dos vídeos a la setmana.

#Estratègia 4: Explota la teva creativitat

Aporta contingut de valor, d’utilitat i de qualitat💣 als teus seguidors. En el mateix content plan planifica diverses temàtiques en què centraràs el teu contingut.

Com a estratègies de màrqueting a TikTok, pots aprofitar les tendències i unir-te a converses trending topics.
👉🏼 Per a Pailap a l’hora de crear contingut en centrem en tres temes: donar a conèixer la plataforma, guanyar uns diners extres i llogar l’espai lliure. A partir d’aquí, creem contingut i vídeos diferents per crida l’atenció dels usuaris.

#Estratègia 5: Publica a les hores més hot

L’hora en què fas la publicació, també és important. Per saber quina és l’hora més apropiada, pots provar de publicar a diferents hores i analitzar l’abast de cada vídeo fins a saber l’hora més adequada pel teu perfil.

👉🏼 Per a Pailap vam tastajar un parell de setmanes, publicant a diferents franges horàries i vam arribar a la següent conclusió: publicar als migdies els dies d’entre setmana.
Nosaltres t’ensenyem les estratègies de màrqueting a TikTok👇🏼

#Estratègia 6: Sumat als nous challenges 

Sabem que s’ha de ser original, però si de tant en tant t’oneixes a un nou challange, podràs arribar a obtenir més abast, ja que es tracta de contingut que fàcilment es pot fer viral. 

Consell: has d’escollir els challenges i tendències que es puguin relacionar amb el teu contingut, no intentis forçar res.

Continua llegint per informar-te més sobre les estratègies de màrqueting a TikTok👇🏼

#Estratègia 7: Combina les diferents xxss

Si també tens actives altres xxss com Instagram, Facebook o Twitter, comparteix el teu contingut de TikTok a la resta de plataformes

👉🏼 Per a Pailap pengem tot el contingut de TikTok a Instagram i Facebook.

#Pas 8: Utiliza els millors hashtags

Igual que a la resta de xxss, els hashtags juguen un paper important. Utilitzar-los de forma estratègica us farà arribar a més persones i ser visible en poc temps.

Conclusions finals

Està clar que les noves generacions estan cada cop més lluny de la publicitat tradicional i solen buscar la informació a través de xarxes socials. També, ignoren el màrqueting digital tradicional com per exemple els banners en els diferents llocs web, això fa que la publicitat en plataformes com TikTok sigui cada cop més rellevant.

Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres pensem les millors  estratègies de màrqueting a TikTok per a la teva empresa!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos