Com segmentar correctament les campanyes de Facebook Ads


Hola, hola Additius! Avui us ensenyarem com segmentar correctament les campanyes de Facebook Ads .Si esteu aquí, llegint-nos un mes més, és perquè alguna cosa estem fent bé… i això ens posa molt i molt contents.

Aquesta mes us portem un post molt interessant i molt útil, sobretot, si t’estàs introduint o formes part del sector del marketing digital.

Si has llegit el títol i et sona a xinès, tranquil@, anem pas per pas, com sempre.

Què són els Facebook Ads?

En primer lloc has de saber què són els “Facebook Ads”. Són els anuncis que pagues a Facebook perquè apareixen en el Feed o a la columna dreta de la xarxa social.

Què és el Facebook Ads Manager?

En segon lloc has de tenir clar què és el “Ads manager de Facebook”. És una plataforma que permet publicar campanyes publicitàries a la xarxa. En aquests darrers anys, s’ha convertit en una plataforma summament eficient, ja que les empreses que inverteixen en publicitat dins d’aquesta, obtenen un retorn de la inversió, anomenat ROAS (Return of ad spend) molt alt.

Hi ha estadístiques públiques, com l’elaborada per eMarketer que asseguren que el 96% dels professionals del marketing dins de les xarxes socials coincideixen en que Facebook Ads és la plataforma de publicitat més afectiva.

També és important destacar que a través de la plataforma de Facebook ads també es poden publicar anuncis a altres plataformes i xarxes com: Instagram, Messenger i Audience Network.

Vols descobrir com segmentar correctament les campanyes de Facebook Ads? Continua llegint!

Campanyes publicitàries a Facebook ads

El que has de tenir clar, és que les campanyes dins d’aquesta plataforma es planifiquen principalment a partir dels interessos del nostre públic objectiu.

La segmentació a Facebook Ads sol ser un dels passos més complicats i que genera més mals de cap entre els anunciants. Per obtenir uns resultats exitosos, s’ha d’elaborar una bona segmentació de les diferents creativitats (imatges/vídeos) que publiquem.

Per poder optimitzar i escalar les campanyes, hem d’utilitzar diferents grups d’anuncis, els quals, es vincularan a diferents tipus de segmentació.

Per a realitzar una bona segmentació s’ha de tenir en compte 3 punts molt i molt importants:

  • Interessos i comportaments
  • Dades demogràfiques
  • Públics personalitzats (edat, sexe, etc.)

Per tant, si estudies aquests tres punts i els apliques correctament, triomfaràs.

La llista definitiva per una bona segmentació de Facebook Ads

Ara sí, anem al que realment importa, a mostrar-vos la guia definitiva de segmentació de Facebook Ads. La guia de referència per a elaborar les teves campanyes a partir d’aquest precís moment.

Dades demogràfiques

Interessos

Esperem que amb tot aquest llarg llistat… t’haguem tret algun mal de cap!😜

Vols que apliquem la millor segmentació als anuncis de la teva empresa?

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos