Com fer un sorteig a instagram | Lipovital


Com fer un sorteig a Instagram | Lipovital

Hola, hola👋🏼 pels de sempre i la benvinguda als nous lectors, que espero que sigueu uns quants😍! Avui torno a estar per aquí, per ensenya-ros com fer un sorteig a Instagram, els grans avantatges i els resultats.  És una estratègia que necessita poca inversió publicitària i que sempre dona molts bons resultats. 

Això, ja t’ho hauries d’estar imaginant, perquè i tu? En quants sortejos dins de les xxss has participat? I no diguis que cap, per què sabrem que estàs mentint😜!

Tant si tens una empresa que està començant a vendre’s per les xarxes com si ja fa temps que formes part d’elles, fer un sorteig com a estratègia de marketing online t’ajudarà a impulsar-te a les xxss, a guanyar visibilitat i augmentar de seguidors!

Us volem explicar  com fer un sorteig a Instagram a través de Lipovital, un dels casos d’èxit🔝 d’Additiu Digital.

👉🏼 Primer de tot, has de ser conscient de que portar les xarxes socials de manera seria i professional, requereix el seu temps. Si creus que no disposes del temps necessari, una bona opció és contractar a una agència de màrqueting digital perquè ho faci per tu. 

Si vols que @additiudigital faci la feina per tu, fes clic al següent enllaç:

Lipovital

Abans de començar a explicar-vos  com fer un sorteig a Instagram per a Lipovital, et volem posar al dia sobre l’empresa. Has de saber que és una Clínica estètica🧖‍♀️de Figueres molt professional i amb un bon volum de feina.

A Lipovital trobaràs els més nous i efectius tractaments estètics, realitzats per professionals formats i qualificats.

T’animem a navegar per la pàgina i coneguis tot el que poden fer per ressaltar la teva bellesa, els tractaments facials i corporals estètics, la gamma de productes d’alta qualitat, massatges🤤 i molt més! 

Continua llegint per informar-te més sobre el com fer un sorteig👇🏼.

Per què fer sortejos a les xxss?

Els sortejos dins de les xxss són una estratègia fàcil i clara per captar l’atenció de nous clients potencials i donar a conèixer el teu producte o servei

Avui en dia és una de les estratègies més utilitzades perquè aquesta dinàmica ha generat molts beneficis a totes aquelles empreses i marques que l’han aplicat a la seva estratègia de marketing i per tant, sense dubte, realitzen un mínim de 3 sortejos a l’any.

🙋‍♀️Motius de pes per dur a terme aquesta estratègia en el teu perfil d’Instagram:

 • Estratègia que necessita una petita inversió.
 • És una acció fàcil de desenvolupar i d’organitzar.
 • L’èxit està gairebé assegurat.
 • Pots posar tu les teves pròpies condicions per participar.

Per què Instagram?

Instagram és la xarxa social líder en interacció entre la marca i els seus seguidors. És la xxss on hi ha més activitat.Vols que @additiudigital t’ajudi a crear el teu primer sorteig?👇🏼

Com fer un sorteig?

Sincerament, crec que de totes les estratègies de marketing online que us he ensenyat, aquesta, és la més fàcil de realitzar. Només has de seguir els passos que us explicaré a continuació.

Continua llegint per informar-te més sobre el com fer un sorteig👇🏼.

#Pas 1: Establir un objectiu

El primer pas és establir un objectiu, respondre clarament a la pregunta de “Què vull aconseguir?”. Per exemple, uns objectius clars, podrien ser:

 • Donar a conèixer la teva marca.
 • Promocionar un producte o servei.
 • Anunciar una novetat.
 • Augmentar el nombre de seguidors.

👉🏼 Per a Lipovital l’objectiu que vam establir és donar a conèixer la marca/empresa, per tal de guanyar reconeixement i augmentar de seguidors.

#Pas 2: Escollir una data

Abans de llançar el sorteig has de tenir molt clara la datade llançament i la data de finalització d’aquest. Si fas una bona planificació amb antelació, també pots aprofitar l’oportunitat de fer hype i avisar als teus seguidors que estiguin atents al teu perfil durants els propers dies perquè hi haurà sorpresetes.

També pots planificar el sorteig en un moment clau de la teva marca. Per exemple, per a l’aniversari, el llançament d’una nova temporada o d’un nou producte que voleu donar a conèixer.

Consell: procura que el sorteig no duri més de dues setmanes.

👉🏼 Per a Lipovital vam escollir un mes que és molt important per a l’empresa a nivell de treball i promocions. Durant tot aquest mes, aprofitant la data especial del Black Friday, cada setmana es llença una nova promoció, la qual només és vàlida durant una setmana. És per aquest motiu, que ens interessa que hi hagi moviment a la xarxa i que nous usuaris la coneguin, perquè també, s’animin a comprar.

Continua llegint per informar-te més sobre el com fer un sorteig👇🏼.

#Pas 3: Estableix les condicions del sorteig

❗Un dels punts més importants, és establir les condicions de participació del sorteig. Això us ajudarà a guanyar professionalitat i a evitar sospites de frau a l’hora d’escollir el guanyador.

 1. Escull quin serà el premi, aquest ha de ser una cosa que els teus seguidors desitgin i que els hi resulti atractiu.
 1. Deixar clar qui pot participar. És un sorteig local, de província, nacional o a nivell mundial?
 2. Estableix quines condicions han de complir els participants:

👉🏼 Seguir la teva marca a Instagram. Aquesta condició és obligatòria perquè és l’objectiu més important d’un sorteig, captar nous seguidors.

👉🏼 Donar “Like” (“M’agrada”) a la publicació. És opcional, però a la majoria dels sorteigs es demana.

👉🏼 Etiquetar amics als comentaris. També és condició obligada, ja que la majoria de les eines per triar el guanyador, com t’explicarem més avall, ho fan a partir dels comentaris.

👉🏼Per a Lipovital vam decidir sortejar un Kit de la marca Skeydor a nivell nacional i amb les tres condicions bàsiques.

#Pas 4: Dissenya una bona creativitat

És el moment de posar-te creatiu🎨 i fer una bona creativitat que cridi l’atenció del públic. 

👉🏼 Per a Lipovital vam decidir fer una creativitat minimalista, seguint el disseny del seu feed i posar en gran la paraula clau “sorteig”. Hi ha empreses que pensen que hi ha d’haver un munt de paraules en la creativitat perquè funcioni, però no és així, el text no ha d’ocupar més d’un 20% de la imatge.

Nosaltres t’ensenyem com fer un sorteig per a la teva empresa:

#Pas 5: Escriu un copy atractiu

Si no sou nous per aquí i heu llegit varis dels nostres posts, sabreu la importància que li donem nosaltres als copys de les publicacions.

Comença per un titular atractiu i que cridi l’atenció. Per aconseguir el que desitges pots incloure paraules com: sorteig, guanyador, gratis, oportunitat, etc.

A la descripció de la imatge han d’estar totes les condicions del sorteig: si vols que els usuaris hagin de donar like, si vols que comentin i etiquetin a una altra persona o si vols que et segueixin. Totes les accions han de quedar clares en el copy.

Continua llegint per informar-te més sobre el com fer un sorteig👇🏼.


#Pas 6: Escull un guanyador

Ha arribat el gran moment que tots els participants estaran esperant🔥, l’anunciament del guanyador. El dia previst per al sorteig anuncia’l a les teves stories i és aconsellable fer-ho en el moment del dia que els teus seguidors estiguin més actius. També pots fer un sorteig en directe o senzillament públic el guanyador en el teu perfil. 

👉🏼 Per a Lipovital vam decidir anunciar-ho a través de les històries per poder etiquetar a la persona guanyadora i posteriorment, vam modificar el copy de la publicació, per deixar constància de que el sorteig ja estava tancat.

#Pas 5: Analitza els resultats

L’Últim pas, però no menys important, és analitzar els resultats📈 del sorteig. Les mètriques que hauries de tenir en compte són els nous seguidors aconseguits i l’engagement aconseguit en aquestes dates.

Conclusions finals

Incorporar els sortejos dins de la teva estratègia de marketing online només t’aportarà beneficis. Aconseguiràs arribar a noves persones, augmentar l’engagement i promocionar els teus productes o serveis

Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres pensem  com fer un sorteig per a la teva empresa!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos