SEO Girona


El nostre servei de SEO Girona està orientat a totes aquelles empreses que desitgen augmentar el seu tràfic web millorant el posicionament orgànic a Google.

A Additiu, sabem de la importància del SEO en el panorama digital actual. Desenvolupar una estratègia SEO sòlida és fonamental per assolir els teus objectius de posicionament en cercadors.

Estar per sobre de la teva competència en qualsevol cerca a Google és molt difícil, perquè de competència n’hi ha molta, i en el cercador de Google encara més!

Què és el SEO i per a què serveix?

SEO són les sigles en anglès de Search Engine Optimization, es tracta d’un conjunt de tècniques i estratègies destinades a millorar el posicionament web d’una pàgina en els resultats orgànics (sense anuncis) dels cercadors d’internet, com Google.

En l’entorn cada vegada més competitiu a la província de Girona, el SEO juga un paper fonamental per garantir que el lloc web d’un negoci sigui descobert pel seu públic objectiu.

Per a petits negocis, el SEO pot ser especialment beneficiós. Tenint en compte recursos limitats en comparació amb grans empreses, el SEO a Girona proporciona una oportunitat rendible per augmentar la visibilitat en línia i competir en igualtat de condicions en el mercat digital.

Les agències especialitzades en SEO com la nostra juguem un paper crucial en aquest procés.

Pla d’acció SEO: El nostre enfocament

Ens dediquem a implementar un pla d’acció SEO meticulós i adaptat a les necessitats específiques de la teva empresa. Com ho fem?

Auditoria exhaustiva del teu Web

Executem una auditoria completa per identificar tant les fortaleses com les àrees de millora del teu lloc web. Analitzem la teva posició actual en termes de posicionament i les paraules clau que et beneficien.

Estudi de competidors

Analitzem cada detall del posicionament dels teus principals competidors locals. Això ens permet identificar les estratègies que utilitzen i les paraules clau que els proporcionen millors resultats.

Investigació de paraules clau

Fem una cerca exhaustiva de paraules clau per identificar les millors oportunitats de posicionament pel teu negoci. Explorant tant les principals paraules clau com les variacions long-tail i sinònims utilitzats pels teus competidors.

Redacció de continguts SEO

Desenvolupem contingut de qualitat i rellevant per a la teva audiència, optimitzat per posicionar les paraules clau identificades. Sigui a través d’articles de blog o pàgines web, el nostre objectiu és atreure trànsit qualificat al teu lloc.

Estratègies d’enllaç i anàlisi

Construcció d’enllaços (LinkBuilding)

Implementem una estratègia de Link Building efectiva per demostrar a Google l’autoritat i rellevància del teu lloc web. Ens associem amb llocs d’alta qualitat per millorar el teu perfil de backlinks i augmentar la teva visibilitat en línia.

Anàlisi de dades en temps real

Utilitzem eines analítiques avançades per monitorar i mesurar el rendiment de la teva estratègia SEO en temps real. Això ens permet realitzar ajustos i optimitzacions contínues per maximitzar els teus resultats.

Les agències especialitzades en SEO com la nostra juguem un paper crucial en aquest procés.

Si n’estàs interessat, parlem-ne!

Escriu-nos, programem un meet i explorem com podem ajudar-vos a fer que la teva empresa o startup creixi com cal.

Addtiu
C/Sant Maurici 24, Vilafant 17740, Girona
C/ del Pla de Salt, 20, oficina 2, Salt 17190 Girona

+34 872 98 93 92
hola@additiu.com

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos