SEO Girona


SEO Girona

El nostre servei de SEO Girona està orientat a totes aquelles empreses que desitgen augmentar el seu tràfic web millorant el posicionament orgànic a Google.

Desenvolupar una estratègia SEO per tal d’anar assolint els objectius de posicionament per la teva pàgina web, és un dels primers passos que recomanem un cop et proposes crear una bona estratègia digital.

Estar per sobre de la teva competència en qualsevol cerca a Google és molt difícil, perquè de competència n’hi ha molta, i a Google encara més!

Estratègies SEO Girona

Quins passos seguim per dur a terme una estratègia de SEO exitosa?

Auditoria Web

L’auditoria ens serveix per saber les virtuts i mancances de la web. En quina posició mitjana està, i en quines posicions estan les Keywords que us posicionen.

Dins del mateix estudi observem el posicionament dels competidors, quines son les keywords que millor els posiciona i perquè.

Investigació i Redacció

Keyword Research

Duem a terme un bon Keyword Research per tal de saber quines oportunitats tenim de posicionar les Keywords més potents pel teu negoci, amb variacions long tails, o sinònims que es facin servir competidors per exemple.

Copywriting orientat a SEO

Desenvolupem regularment diferents continguts pel blog o bé per les diferents pàgines de la web del negoci, per tal de posicionar les diferents keywords a través d’articles d’interès que ens ajudin a portar tràfic a la web.

Enllaçat i Analítica

LinkBuilding

Tota estratègia de SEO ha d’anar acompanyada d’una estratègia de LinkBuilding per tal de mostrar-li a Google que la web del teu negoci es cotitza amb webs de molt de tràfic i autoritat.

Dashboard Analytics

Tota estratègia de SEO ha d’anar acompanyada d’una estratègia de LinkBuilding per tal de mostrar-li a Google que la web del teu negoci es cotitza amb webs de molt de tràfic i autoritat.

Si n’estàs interessat, parlem-ne!

Escriu-nos, programem un meet i explorem com podem ajudar-vos a fer que la teva empresa o startup creixi com cal.

Addtiu
C/Sant Maurici 24, Vilafant 17740, Girona
C/ del Pla de Salt, 20, oficina 2, Salt 17190 Girona

+34 872 98 93 92
hola@additiu.com

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos