SEO Girona


SEO Girona

El nostre servei SEO Girona està orientat a totes aquelles empreses que desitgen augmentar el seu tràfic web millorant el posicionament orgànic a Google

Desenvolupar una estratègia SEO per tal d’anar assolint els objectius de posicionament per la teva pàgina web, és un dels primers passos que recomanem un cop et proposes crear una bona estratègia digital.

Estar per sobre de la teva competència en qualsevol cerca a Google és molt difícil, perquè de competència n’hi ha molta, i a Google encara més!

SEO Girona

Estratègies SEO Girona

Quins passos seguim per dur a terme una estratègia de linkbuilding exitosa?

1 – Auditoria Web

L’auditoria ens serveix saber les virtuts i mancances de la web. Quina posició mitjana està posicionada, amb quines keywords es posiciona millor.

Dins del mateix estudi estudiem el posicionament dels competidors, quines son les keywords que millor els posiciona i perquè.

2 – Keyword Research

Duem a terme un bon Keyword Research per tal de saber quines oportunitats tenim de posicionar les Keywords més potents pel teu negoci, amb variacions long tails, o sinònims que es facin servir competidors per exemple.

3 – Copywriting orientat a SEO

Desenvolupem regularment diferents continguts pel blog o bé per les diferents pàgines de la web del negoci, per tal de posicionar les diferents keywords a través d’articles d’interès que ens ajudin a portar tràfic a la web.

4 – LinkBuilding

Tota estratègia de SEO ha d’anar acompanyada d’una estratègia de LinkBuilding per tal de mostrar-li a Google que la web del teu negoci es cotitza amb webs de molt de tràfic i autoritat.

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos

Subscriu-te a la Newsletter