3 Estratègies de marketing d’influencers a les xarxes


3 Estratègies de marketing d’influencers a les xarxes

Hola, hola additius! Avui us porto un post molt actual i que segur que us interessa a tots saber una mica més sobre el tema. Avui escriuré unes quantes paraules per explicar-vos què és i en què consisteix les 3 estratègies de marketing d’influencers a les xarxes💁🏼‍♀️💸.

Avui parlarem del marketing d’influencers, així que si ets consumidor de les xarxes socials o tens el teu negoci actiu.

Ja pots estar ben atent💥!.

Els influencers

🙋🏼‍♀️ Els influencers són persones considerades com a líders d’opinió. A través d’una xarxa social o un altre mitjà de comunicació expressen la seva opinió sobre un tema en concret generant una gran influència entre els seus seguidors.

Aquesta “nova professió” apareix en el moment en què les xxss fan un boom💣. Les empreses veuen que pot ser un mitjà publicitari per als seus serveis o productes. Aquests personatges, amb grans dots d’influència social transmeten el seu dia a dia, els seus productes/restaurants/serveis/activitats preferides als seus seguidors a canvi de que la marca que hi ha darrere els hi doni un intercanvi d’experiència gratuïta o bé una quantitat de diners💲. Cada un d’ell té una xxss per excel·lència i d’aquesta manera adquireixen sobrenoms com bloggers, youtubers, instagramers, snapchatters, etc. Aquests, representen la xarxa social on, sovint, generen i publiquen contingut interessant pels seus seguidors.

📌 Avui dia, ja és una autèntica professió, ja que molts influencers es guanyen la vida compartint el seu dia a dia, aficions, gustos i tendències a través de les xarxes socials.

Malgrat aquesta breu introducció sobre què és un influencer, estem segurs que la majoria de vosaltres ja sabíeu que són i qui són. Estem segur de que segueixes a més d’un i que segur que tens alguns de preferits, veritat?😚.

Segueix llegint per descobires les millors 3 estratègies de marketing d’influencer a les xarxes!

Marketing d’influencers

El marketing d’influencers consisteix en crear contractes de col·laboracions entre marques i influencers a les xarxes socials. Aquesta estratègia de venda és molt efectiva perquè els productes/serveis arriben a més persones. Ho fan sota uns valors de confiança i seguretat, ja que són els valors que l’influencer ha generat amb el seu seguidor💜.

De fet, l’èxit es deu a la manera senzilla i natural en que l’influencer transmet la seva experiència als seus seguidors, explicant el seu punt de vista o mostrant els resultats.

📌 Aquest tipus d’accions funcionen principalment en sectors com la moda, la bellesa, la cosmètica, restauració o viatges (entre d’altres).

També et pot interessar😚:

· 12 trucs per Instagram https://additiu.com/1-trucs-per-instagram/

· Els 9 Consells Per Potenciar Els Highlights D’Instagram https://additiu.com/9-concells-per-potenciar-els-highlights-dinstagram/

3 estratègies de marketing d’influencers a les xarxes

#ESTRATÈGIA 1: SI VOLS VENDRE

Si l’objectiu de la teva empresa és incrementar el nombre de vendes una bona estratègia és generar un codi de promoció personalitzat💲.

Fins ara molt divertit, però potser ja et comença a sonar una mica tot a xinès?. No et preocupis, vaig a intentar explicar-t’ho el més senzill possible.

Es tracta de codis de descompte que l’influencer farà difusió per tal de cridar l’atenció dels seus seguidors a través d’ofertes i promocions per tal que aquest compri🛍️.

✔️ Un exemple d’aquest tipus d’estratègia la podem trobar en el compte de YouTube de la famosa i reconeguda influencer @Dulceida. Una influencer vinculada al sector de la moda, la bellesa i dels viatges que té més de dos milions de seguidors en el seu canal de YouTube. Donada la seva gran influencia entre els seus seguidors, grans marques, com per exemple, la famosa marca de roba Shein ha acudit a ella vàries vegades per augmentar les seves vendes. I ho fa, aportant-li un codi de promoció “DULCEDA15” per tenir un 15% de descompte addicional en cada una de les compres dels seus seguidors que utilitzin aquest codi.

👇🏼 T’animem a que miris el seu vídeo i vegis la manera natural, senzilla i propera que té de vendre les peces de roba i de dirigir-se als seus seguidors:

#ESTRATÈGIA 2: SI VOLS DONAR A CONÈIXER UN PRODUCTE

Si l’objectiu de la campanya és donar a conèixer els teus productes, la millor opció és enviar una selecció dels teus productes a un influencer, perquè faci un vídeo🎥 ja sigui format REELS, stories, YouTube, etc. I faci un tutorial mostrant tots els productes als seus seguidors de manera original i creativa✨.

Aquesta estratègia és molt utilitzada al sector de la moda i la cosmètica. Una de les youtubers amb més influència al nostre país és la coneguda @paulagonu, la qual, en el seu últim vídeo de YouTube va mostrar una selecció de peces de roba de Zalando, però de manera indirecta i sense deixa de manera clara la finalitat del vídeo.

#TRUC 3: SI VOLS GUANYAR REPUTACIÓ

Si el que ara mateix necessita la teva empresa és créixer, donar-se a conèixer o guanyar reputació, el que has de fer és 👉🏼 organitzar un event i invitar a un o varis influencers perquè facin difusió 📲 del teu esdeveniment.

Per exemple, l’empresa de festivals @madcoolfestival el primer dia d’inauguració va invitar a diverses influencers. Com és el cas de la @annafpadilla, per donar visibilitat al festival, donar-lo a conèixer i incitar als seguidors de la influencer a que compressin les seves entrades.

Conclusions

Per acabar, dir que ara mateix, el marketing d’influencers és una de les tendències dins del marketing més utilitzades i amb uns resultats més que positius, sobretot, quan es tracta d’augmentar la teva visibilitat.

Esperem que hagis après alguna cosa nova i que hagis agafat alguna idea per a la teva empresa!😜

Vols que t’aconsellem les millors estratègies de marketing d’influencers per a la teva empresa?

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos