Exemple de newsletter| Nautamarine


Exemple de newsletter | Nautamarine

Hola additius🥰! Teniu ganes d’aprendre coses noves? Si és que sí, esteu en el post de portfoli indicat.

Avui, de nou, les paraules i el disseny són els protagonistes ✍🏼. Us portem l’exemple de newsletter perfecte, perquè aprengueu a fer-vos la vostra pròpia plantilla i obtingueu un resultat atractiu i sobretot professional😎.

Us volem ensenyar el millor exemple de newsletter. En aquest cas, agafant d’exemple, una de les plantilles fetes per un dels nostres clients “Nautamarine”, un dels casos d’èxit d’Additiu.

📌 Has de saber que escriure una newsletter no és del tot fàcil. Hi ha diversos factors que s’han de tenir en compte per a obtenir un exemple de newsletter d’èxit. Com per exemple, el disseny, l’estructura, l’organització del text i les fotografies.

Si vols que @additiudigital faci la feina per tu, fes clic al següent enllaç:

També et pot interesar😚:

· Estratègia SEO: https://additiu.com/estrategia-seo-ferretti/| Ferretti

· Els 9 Consells Per Potenciar Els Highlights: D’Instagramhttps://additiu.com/9-concells-per-potenciar-els-highlights-dinstagram/


Nautamarine

Abans de començar a ensenyar-vos com fer el millor exemple de newsletter, et volem fer cinc cèntims sobre l’empresa. Nautamarine és una empresa jove i pròspera que es basa en els 25 anys d’experiència del seu fundador: Daniel Schneider que es dedica a la compra i venda d’embarcacions exclusives🛥️

Què és una newsletter?

💌 Una newsletter és una publicació periòdica (diària, setmanal, mensual, bimensual o trimestral) que és enviada a través del correu electrònic. Són breus articles sobre temes d‘interès per als subscriptors de la marca/servei.

Generalment, aquest tipus de mails arriben a les persones que són subscriptors o bé que han mostrat un cert interès per la marca, acceptant en algun moment rebre aquesta informació.

La newsletter, encara que potser et costarà de creure en un primer moment, és una eina dins del sector del marketing F O N A M E N T A L ✔️. Ja té un gran poder comunicatiu de convicció i fidelització.

També és una altra manera d’augmentar el trànsit de la teva web, ja que estimula a que els usuaris visitin la pàgina a través de links directes.

D’altra banda, la newsletter és un canal perfecte per fer arribar als usuaris promocions especials, novetats, etc, i així fer créixer les teves vendes 💸.

Quines eines necessitem per fer un exemple de newsletter d’èxit?

Per a poder obtenir un exemple de newsletter d’èxit és necessari familiaritzar-se amb dues plataformes: el Mailchimp i el Canva (si tens coneixements o et dediques al sector, t’animem a que utilitzis ’Illustrator, com nosaltres)😜.

Com bé us he dit al principi del post, les paraules i el disseny són els protagonistes. El Mailchimp📩 és una plataforma d’automatització de màrqueting que t’ajuda a maquetar, compartir campanyes de correu electrònic i publicitàries amb els teus clients. I el Canva🎨, que ja tots el coneixem, el necessitarem per a crear les capçaleres de les nostres newsletter per a fer-les ben atractives i donar unitat a la marca.

Ara sí, ha arribat el moment d’explicar-vos com hem fet l’exemple d’èxit per Nautamarine 🌊

El primer pas és ensenyar-vos l’abans i el després, per posar-vos en context.

       (Abans)        

(ara)

Com fer el millor exemple de newsletter

#TIP 1: Dissenya una capçalera

Per a donar unitat gràfica a la marca, és molt important crear un disseny per a la capçalera de la nostra newsletter, amb la  paleta de colors🎨 i la tipografia de la nostre marca. És un pas que requereix un cert temps, però un cop el tens fet, el pots utilitzar com a plantilla per a futures newsletters.

✔️ Per Nautamarine nosaltres vam voler fer un disseny clàssic i minimalista, acord amb els l’elegància de l’empresa. Hem utilitzat la tipografia corporativa, i els tres colors de la seva paleta: el blanc, el vermell i el blau marí. 

Hem organitzat el text en ordre de prioritat, en primer lloc trobem el logotip, en segon lloc la categoria de la newsletter, seguidament el nom de l’embarcació que estem anunciant i finalment un petit text amb informació important pel lector.

#TIP 2: Organitza el text per ordre de prioritat de lectura

És important que després de la capçalera dediquem un espai a parlar sobre el que estem anunciant, venent o promocionant. Aquest text ha de estar liderat per un títol i no ha de ser gaire extens, tot el contrari, breu i consis.

#TIP 3: Afegeix fotografies

Com a totes les plataformes digitals, la fotografia📸 té un gran pes. És un imprescindible a l’hora de dissenya les teves neswletters. Aquestes han de ser atractives per l’usuari i han d’estar a una mida més aviat gran.

#Tip 4: Inclou diversos blocs de text

Pots afegir diversos blocs de text, però recorda, no es tracta d’escriure la bíblia, sinó d’anar a la idea. Transmetre la informació de manera clara i directe.

#Tip 5: Afegeix “Call to Action” i informació de contacte

Els “Call to Action” (CTA) són un imprescindible pels que ens dediquem al món del marketing. Són una paraula o una frase que té com a objectiu aconseguir que la persona que està llegint el teu missatge faci una acció immediata. 

Un bon CTA pot donar lloc a que un usuari escrigui un comentari, doni un like, etiqueti a amics, faci clic al link de la teva bio, entre altres moltes coses.

Conclusions finals

Ja ho heu vist vist, realitzar un exemple de newsletter d’èxit no és fàcil. Requereix de temps i creativitat. Per començar, pots recopilar els nostres consells i aplicar-los a la teva propera news. Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres fem per  a tu el millor exemple de newsletter per al teu negoci!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos