Exemple de campanya publicitària | Empordà.cat


Exemple de campanya publicitària | Empordà.cat

Hola, hola additius🥰! Avui estic emocionada perquè us presentaré un dels nostres últims projectes, al qual hem dedicat moltes hores i moltes gotes de suor. Però ara que està tot en marxa i tot va sobre rodes i estem molt contents💜. Però ja ni ha prou, no és moment de posar-se sentimental. És moment d’explicar-vos la nostra experiència i donar-vos algun consell! 

👉🏼 En primer lloc us volem explicar com dur a terme una campanya publicitària en xarxes socials. En aquest cas, agafant d’exemple, un dels nostres clients “Empordà.cat”, un dels casos d’èxit d’Additiu Digital.

🙋🏼‍♀️ Primer de tot, has de ser conscient de que iniciar una campanya publicitària en diferents plataformes de les xarxes socials de manera seria i professional, requereix el seu temps. De fet, si creus que no disposes del temps necessari, una bona opció és contractar a una agència de màrqueting digital perquè ho faci per tu. 

Si vols que @additiudigital faci la feina per tu, fes clic al següent enllaç:

També et pot interessar😚:

· Exemple Newsletter | Nautamarine https://additiu.com/exemple-de-newsletter-nautamarine/

· Estratègies xarxes socials  | Tramp Pet Food https://additiu.com/portfoli-estrategia-xarxes-socials-tramp-pet-food/

Empordà.cat

Abans de començar amb l’explicació sobre el nostre exemple campanya publicitària, et volem posar en context. Empordà.cat és un projecte conjunt entre el consell de l’Alt Empordà i el Baix Empordà que té l’objectiu de reactivar l’activitat turística a l’Empordà🌿

La publicitat digital

💡 La publicitat online és el conjunt d’estratègies que es fan servir per donar a conèixer un producte o servei al públic adaptades a un canal digital. Per això es creen creativitats que arribin als receptors a través d’internet, les xarxes socials o la televisió.

Primers passos per a crear un exemple campanya publicitària

Anem a aprofundir una mica més sobre el nostre exemple campanya publicitària 👏🏼. 

Hi ha una sèrie de punts claus que s’han d’establir i tenir molt clar abans de fer el llançament públic de la campanya.

 1. Has de definir un breu resum de la campanya. En aquest cas, seria: “reactivar l’activitat turística a l’Empordà a través de diferents vídeos, càpsules i fotografies on es mostraran diferents destins, localitzacions i activitats pròpies de l’Empordà”.
 1.  Establir l’objectiu. La finalitat número 1 d’aquesta campanya és aconseguir el major nombre d’impressions als anuncis de vídeo, i addicionalment, dirigir a l’usuari a la web i aconseguir promoure el turisme. 
 1. Definir el target.  En aquest cas, la campanya es dirigeix tant al públic femení com masculí d’entre 25 i +65 anys de Catalunya, Madrid, País Basc i Navarra i el Sud de França. 
 1. Determinar el timing. La campanya té una duració de 3 mesos. Juny, juliol i setembre del 2022. 
 1. Escollir les plataformes amb les quals promouràs els anuncis. En aquest cas, hem treballat amb quatre plataformes: xarxes socials (Facebook i Instagram), Google Ads (YouTube Ads), Oniad (Paid Media Ads) i Spotify Ads.
 1. Acordar un pressupost. Aquest ha de ser acord amb els objectius que es volen complir.

Vols que t’ajudem amb una nova campanya publicitària?

La campanya “Obre una porta a l’Empordà”

La campanya, com bé hem comentat, es va iniciar amb l’objectiu de fer créixer el turisme en aquesta zona. Nosaltres, juntament amb Almanegra 🎥 i Alter Ego 🖥️, dues empreses externes, hem fet possible la campanya i el llançament d’aquesta.

Almanegra és una empresa de comunicació especialitzada en contingut audiovisual. La qual ha tingut el paper d’idear la campanya i crear les diferents fotografies, vídeos i càpsules on es mostren diferents destins, localitzacions i activitats més característiques i representatives de l’Empordà. 

Aquesta campanya ha estat titulada “🚪Una porta a l’Empordà”. La idea creativa que hi ha darrere de les creativitats, és que a l’obrir una porta, et traslladis a un dels destins més aclamats de l’Empordà amb l’objectiu que que el públic agafi ganes de visitar-lo i de gaudir-lo. 

La campanya està dividida en 6 càpsules que es corresponen amb les diferents categories que es volen destacar de les nostres terres i són les següents:

 • Patrimoni
 • Aventura
 • Natura
 • Platja
 • Gastronomia
 • Vinyes

Alguns exemples d’aquestes fotografies:

En primer lloc veiem una fotografia que pretén promoure el patrimoni arqueològic que hi ha a les nostres terres, en aquest cas, les ruïnes d’Ullestret 📍🏛️.

En segon lloc, aprofitant que la campanya es llença en els mesos d’estiu, es vol destacar la gran quantitat de platges i cales que tenim. En aquest cas, observem l’Illa Roja de Begur📍🌊.

Alter Ego és una empresa especialitzada a oferir solucions creatives, tecnològiques i funcionals per a qualsevol classe de serveis i aplicacions en línia, sempre enfocades a Internet.

Ha estat l’empresa encarregada de programar la pàgina web de la campanya.

(Captures de pantalla de la web)

Les plataformes

Nosaltres, Additiu 👩🏼‍💻, ens hem encarregat de preparar totes les creativitats necessàries per a poder completar la campanya i de la seva promoció en les diferents plataformes. Com bé hem mencionat anteriorment, les plataformes escollides han estat:

Facebook & Instagram Ads

La plataforma de Facebook Ads inclou els anuncis de Facebook i Instagram. Per a dur a terme aquesta promoció, la nostra feina a part de promocionar les publicacions, ha estat la d’organitzar les publicacions en el calendari, organitzar-les i escriu els copys per a cada una de les creativitats.

(Captura de pantalla Instagram @empordaturisme)

(Captura de pantalla Instagram @visitemporda)

Aquesta plataforma hem aconseguit fins al moment un total de 1.020.842 impressions ✔️. Un resultat del qual estem molt i molt contents 🥰.

YouTube Ads

L’Objectiu de la campanya és aconseguir el màxim d’impressions possibles amb tots els vídeos i càpsules de Youtube. 

 

Aquesta plataforma hem aconseguit fins al moment un total de 352.291 impressVISITA EL CANAL DE YOUTUBE ALT EMPORDÀions ✔️. Un resultat del qual novament, estem molt contents.

Paid Media Ads (Banners)

Pel que fa al banners, vam dedicar un munt d’hores a crear banners personalitzats per a cada una de les categories, a més, s’havien de traduïr en els tres idiomes seleccionats.

Aquesta plataforma hem aconseguit fins al moment un total de 744.723 impressions ✔️. Que si, que si, estem molt i molt contents😜.

Spotify Ads

Finalment a Spoty es va crear un anunci d’àudio.

Aquesta plataforma hem aconseguit fins al moment un total de 86.940 impressions ✔️

Conclusions finals

Peer acabar, comentar que com podeu haver vist, generar una campanya publicitària a escala internacional no és feina fàcil. Requereix creativitat, temps i sobretot experiència,. Per començar, pots recopilar els nostres consells i aplicar-los el teu proper projecte. Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres preparem per a tu el millor exemple campanya publicitària per a la teva empresa!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos