Els 9 Consells Per Potenciar Els Highlights D’Instagram


Els 9 consells per potenciar els Highlights d’Instagram que millor us funcionaran! Hola, hola, curiosos! Si esteu per aquí és perquè teniu ganes de continuar aprenent i de convertir-vos en uns autèntics experts de les xarxes socials, en especial de l’Instagram.

Informació rellevant

En primer lloc, has de saber que els anomenats “Highlights”, per a nosaltres, els catalans, també coneguts com a “Destacats”. Són molt importants i no s’han d’oblidar. 

Ara bé, saps què són? Quan penges una història, aquestes només estan disponibles durant 24 hores en el perfil com a norma general, a no ser que les vinculis com a Highlights

En resum, els Highlights funcionen com a una espècie de menú que ens permet organitzar el contingut que volem que sigui sempre visible per als nostres seguidors.

Un exemple!

Veiem d’exemple, el perfil d’Instagram de Coca-Cola, una marca de referència en el món de marketing i comencem a explicar els 9 consells per potenciar els Highlights d’Instagram.

Ara sí, ha arribat l’hora d’explicar els 9 consells per potenciar els Highlights d’Instagram. Si en algun moment consideres que no disposes del temps necessari o no et veus capaç de seguir els nostres passos, recorda que pots contactar amb nosaltres en només un clic i t’ajudarem!

També has de saber…

En segon lloc, has de saber que els Highlights estan formats per una imatge de portada i un nom que les descriu. El disseny d’aquestes a vegades, es deixa en un segon pla, però no t’equivoquis, tenen un paper fonamental. Per tant, personalitzar-los t’ajudarà a donar unitat i coherència al teu perfil.

El primer que has de saber, per a començar a dissenyar és que la seva mida ha de ser de 1080 x 1920 píxels, per tal que mantinguin la qualitat quan els pengis a la xarxa.

#Consell 1: Escriu un títol curt i clar.

Has de tenir en compte que el títol del Highlight no pot tenir més de 15 caràcters. I lo ideal seria no passar-se de 10. Això per què? Doncs perquè ens interessa que l’usuari pugui llegir el nom complet de manera fàcil i ràpida.

En el cas que ens passem dels caràcters estipulats, l’usuari ho veurà incomplet i amb puntets.

Un exemple clar són els de @mcdonalds_es. Aquests consten de paraules clauclares i concisesParaules d’interès, per als usuaris del perfil.

#Consell 2: Dissenya portades atractives pels teus Highlights.

Creus que les teves Highlights són prou atractives? Si no és així, nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho!

El principal objectiu a l’hora de dissenyar les portades dels Highlights és aconseguir una unitat visual. Això ho pots aconseguir de diferents maneres, t’ho ensenyem a través d’exemples que hem treballat per a diferents clients i de perfils referents en el món del marketing digital:

#Consell 3: Juga amb els colors corporatius de la teva marca.

Crea les portades seguint la mateixa línia, totes iguals i respectant els colors del perfil. Com és el cas de @autocaravaningparkroses, que el que hem fet és jugar amb els dos colors corporatius de l’empresa.

Continuem avançant amb els 9 consells per potenciar els Highlights d’Instagram.

#Consell 4: Utilitza la tipografia.

Combina el color corporatiu de la marca i utilitza’l com a fons, i afegeix-li text

Important! La tipografia que esculls ha de ser la emprada per la marca, i si no en té, has d’escollir la que més encaixa amb la filosofia de l’empresa. Afegir text a la imatge et permetrà poder afegir més informació de valor i combinar-la amb el títol del Highlight.

Un exemple és @kiabies.

#Consell 5: Fes ús de la fotografia.

De fet, quan tens un perfil fotogràfic, una bona opció és continuar aquest estil en la teva biografia, i per tant, també en la portada dels teus Highlights. Això t’ajudarà a guanyar unitat visual.

Un exemple és @chocolatesvalor.

#Consell 6: Afegeix Icones.

Un recurs visual que funciona molt, no, moltíssim, és fer servir icones. A més, aquests ens permeten identificar rapidament el temade cada un dels Highlights. Això sí, el disseny d’aquests sempre han d’encaixar amb la imatge gràfica del perfil i han d’anar acord amb els colors corporatius.

Un exemple es el perfil @starbucks_es.

#Consell 7: Repeteix el logotip de l’empresa.

Repetir visualment el logotip i el color corporatiu de l’empresa és un recurs recorrent en el camp del màrqueting. Per tant, és una opció que no falla mai. 

Obtens un disseny senzill, clar i concís. Una bona opció és combinar aquestes portades amb el títol del Highlight escrit amb majúscules, per tal de facilitar la lectura a l’usuari. I així, que identifiqui ràpidament el tema de cada un dels Highlights.

Un exemple és el que em dissenyat per a @hotelramblamar.

#Consell 8: Crea imatge gràfica.

Si ets una persona creativa, li pots donar una volta als teus Highlights i donar-lis més personalitat. Crea imatges o gràfics siguin abstractes o realistes, sempre d’acord amb la identitat corporativa de la teva marca. Això afegirà valor al teu perfil d’Instagram.

Un exemple és @danet_esp.

#Consell 9: Combina fotografia, color corporatiu i icones.

Per acabar, l’últim consell d’avui, és una opció que funciona molt bé de manera visual i comunicativa. Es tracta de combinar, com bé diu el títol, la fotografia amb el color corporatiu i icones.

Dos exemples són els que hem dissenyat per a @hotelrisech i  @visitcadaquesoficial.

En últim lloc, volem fer de nou menció a la plataforma digital de Canva. Eina que us permetrà personalitzar els vostres Highlights de manera fàcil i intuïtiva. Ara bé, en el món professional, utilitzem eines més personalitzables com el Photoshop o l’Illustrator.

Per cert… nosaltres podem fer per tu els 9 consells per potencials els Highlights d’Instagram.

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos