Potenciant El Marketing Online De La Discoteca Disco Tropics


Des d’Additiu Digital potenciem el Marketing Online de la Discoteca Disco Tropics. A principis de 2019 es va iniciar una campanya de marketing, a nivell online, per millorar l’activitat digital d’una de les discoteques amb més renom de la Costa Brava: Disco Tropics. L’objectiu final era aconseguir un impacte real tant en la imatge com en els resultats (online) de l’empresa.

Disco Tropics va confiar en la nostra agència a finals de 2018, i després d’una auditoria digital, es va decidir reorientar la seva estratègia a través de la creació d’una pàgina web nova que ens permetés treballar una bona estratègia SEO, SEM i també treballant des del  seu perfil de xarxes socials.

La web de Disco Tropics, es migra de WordPress a una web feta a mida, amb un CRM personalitzat per la gestió pròpia del client de tots els apartats. Tot el frontend i backend estan desenvolupats amb el llenguatge de programació PHP i amb el Framework Codeigniter. Amb aquest canvi de web hem prioritzat tant la millora de UX i UI com la de SEO.

Ràpidament es van començar a notar resultats amb aquest canvi i és que, segons dades de Google Analytics de SEO, van augmentar el número de visitants respecte l’any anterior un 9,99%; les sessions també van tenir un creixement positiu del 2,9% així com la durada mitja de les sessions (+9,69%).

Quant al trànsit de pagament, amb una inversió en Google Ads significativament inferior a l’any anterior però amb una redefinició del target i una optimització de les campanyes, les dades també són molt positives. Impactant a menys usuaris totals perquè estan més ben seleccionats, s’aconsegueix que la duració mitjana de la sessió de tràfic de pagament sigui un 110% més llarga que l’any anterior. Encara més interessant, el % de rebot en tràfic de pagament es redueix molt, i augmenta un 28% les pàgines per cada sessió d’usuari, respecte la temporada passada.

En pA part d’això, i entrant a la part més determinant a l’hora d’avaluar una campanya, aconseguim un creixement espectacular de les vendes d’entrades venudes online. Les Weekly Pass augmenten un 60% i les entrades d’artistes un 40%.

B) A nivell de Xarxes Socials es realitzen campanyes de Social Ads per millorar el coneixement i visibilitat de la marca. A Instagram, augmenten considerablement el número de seguidors i s’ofereixen diferents tipus de contingut per dinamitzar el perfil i millorar l’engagement amb l’audiència. Es publiquen tant imatges com vídeos. Actualment, DiscoTropics compta amb 31,1k seguidors a Instagram. Els dos continguts que més impacte han tingut durant el 2019 ha estat una imatge amb 27.095 usuaris impactats, i un vídeo amb 37.289

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos