SPOTIFY AD STUDIO JA ESTÀ DISPONIBLE


Spotify Ad Studio ja està disponible per al teu negoci. Avui dia, l’àudio ha tornat a emprendre un camí important en el món de la publicitat gràcies a l’aparició dels altaveus intel·ligents, com la nostra amiga Alexa o el Google Home, entre d’altres, i a aplicacions com Spotify. Les noves “ràdios” tenen un paper protagonista al nostre dia a dia, segons estadístiques portades a terme per Spotify, el consum d’àudio en streaming (en temps real) s’ha duplicat en aquests dos últims anys a Espanya.

Aquest canal segueix englobant amplis grups de públics objectius: des d’aquells qui des de bon matí els acompanya a la dutxa, a altres amb el cafè abans de marxar cap a la feina, de camí cap a la feina, de banda sonora a l’oficina o d’acompanyant incondicional mentre es prepara el sopar, però…

…tot això per què és interessant per al teu negoci? Els anuncis d’àudio poden arribar a on altres mitjans digitals (encara) no poden: quan escoltem una Playlist o música preferida en streaming tenim el volum pujat, però no necessàriament estem mirant la pantalla… CLINC! Acabem de trobar un “moment sense pantalla”, i aquesta és l’oportunitat perfecta per a connectar amb el teu target.

Com? Recentment Spotify ha llançat Ad Studio per ajudar a negocis i a artistes a arribar al seu públic objectiu en moments crucials com els que estem vivint. Ad Studio és una senzilla plataforma publicitària que et permet, amb una inversió econòmica i de forma self-serve (tu tens el control total), crear anuncis des de 0 i totalment personalitzats en menys de 24 hores.

No et convenç l’opció de “només un anunci per àudio”? Busques una història més visual? Ad Studio també t’ofereix l’opció d’incloure vídeo al mateix anunci d’àudio per aquells moments en què els usuaris tinguin l’aplicació Spotify a la vista; els usuaris tindran el so activat, la qual cosa t’asseguraràs que el teu missatge es vegi i s’escolti.

Spotify té el 33% del total de la població digital a Espanya, i els usuaris que reben publicitat en tot el món passen una mitjana de 2,5 hores escoltant en streaming a diversos dispositius al llarg del dia. Spotify Ad Studio ja està disponible, no deixis escapar aquesta ocasió per connectar amb la teva audiència en moments en què els altres mitjans digitals no poden fer-ho.

Tu pren la decisió de fer un pas endavant. Nosaltres t’ajudem a posar-ho en marxa!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos