Campanya De Conscienciació Pel Covid-19


Des d’Additiu Digital hem col·laborat amb la campanya “No et relaxis” promoguda des de l’Associació d’Empresaris Roses Cap de Creus (AERCC), juntament amb l’Ajuntament de Roses. Aquesta campanya informativa té com a objectiu conscienciar a la població de la importància de seguir les mesures de seguretat per prevenir la transmissió del Covid-19. La prevenció és clau per aconseguir gaudir de l’estiu sense lamentar-se, i per això s’han creat uns materials que comuniquen 3 missatges directes: l’obligatorietat de l’ús de la mascareta; rentar-se les mans i, per últim, la distància de seguretat entre persones.

  • Donada la importància del missatge a transmetre, s’ha considerat adequat treballar-la tant a nivell offline com a nivell online. Des d’Additiu Digital hem dissenyat el flyer que es repartirà als clients de, sobretot, restaurants i hotels, així com un vídeo de les 3 mesures que es reproduirà a les pantalles de tots els establiments col·laboradors, com també a l’Ajuntament o a la Oficina de Turisme.
  • A nivell online, s’han concentrat esforços en una campanya de Social Ads, molt segmentada a Roses, per tal d’aconseguir impactar al màxim número de visitants possibles. S’ha treballat en un muntatge dinàmic de les mesures d’higiene en format mini vídeo i també en post estàtic. La idea és arribar al màxim número de persones a la zona de Roses, per això s’ha centralitzat la promoció en aquesta zona i s’han treballat els materials en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès. Aquesta campanya es va llençar el 17 de juliol i estarà activa fins a finals de l’estiu.

En paral·lel, s’ha treballat una plantilla de newsletter que s’enviarà a tots els associats de l’AERCC i aconseguir tenir el major impacte possible.

Recordeu les normes de seguretat i… bon estiu!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos