Desenvolupament Web | La Immo


El desenvolupament web modern i responsive adaptat a dispositius mòbils i el SEO optimitzat són sempre dues prioritats per al nostre equip.

Per això tenim en compte tots els recursos tècnics i les últimes tendències tecnològiques perquè una pàgina web tingui un bon posicionament a Google, entre altres buscadors. Aquesta eina és la manera més eficient de donar visibilitat al teu negoci o marca, bàsicament per dues raons: apareixerà abans que la seva competència als resultats del buscador i és la manera d’arribar més ràpidament al públic adequat.

El nostre objectiu principal és que l’experiència de l’usuari quan navegui per la pàgina web sigui agradable, única i útil per aconseguir el màxim de tràfic orgànic possible. Dissenyem i portem a terme la programació web de diferents sectors, i un dels nostres últims projectes ha estat pel sector de la immobiliària. El seu desenvolupament web es basa amb una pàgina clara, senzilla i visual amb la informació bàsica perquè el missatge sigui captat de forma immediata.

La Immo és una agència immobiliària situada a Roses, caracteritzada per la puntualitat, serietat i compromís on aconsella i acompanya els seus clients amb tot el procés de compra-venda d’un habitatge.

Si estàs interessat demana’ns més informació 

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos