Com Vendre Vins D.O. Empordà A Amazon


VENDRE VINS D.O. EMPORDÀ A AMAZON OPTIMITZANT EL PERFIL DE TASTING VINO

Utilitzar Amazon com a plataforma de venda on-line dels teus productes pot ser una gran idea per augmentar les teves vendes a internet.

Vendre vins D.O. Empordà a Amazon, el Marketplace més gran del planeta, i que cada any creix a un ritme de dobles dígits. La quantitat de clients potencials és gairebé infinita. Ara bé, també ho és el número de competidors. Per tant, per tenir èxit cal tenir clara la teva estratègia de diferenciació i un perfil optimitzat de productes de qualitat que t’ajudi a generar confiança entre els compradors.
A Additiu Digital hem ajudat a l’empresa empordanesa Tastingvino a millorar els seus perfils a Amazon i fruit d’això l’activitat en els seus perfils dels productes no ha tardat a augmentar.

Entre els productes destacats de Tastingvino hi trobem els vins DO Empordà Petons i Petonets així com packs de regal que inclouen també, per exemple, formatges exquisits o oli d’oliva de productors locals.

El més interessant d’aquest cas d’èxit és la retroalimentació entre la web pròpia de Tastingvino i el perfil a Amazon. La venda on-line es pot fer des d’ambdós canals però la web de l’empresa permet a Tastingvino comunicar millor la seva imatge corporativa, informar de novetats dels vins i les collites, fer vendes creuades amb altres productes de la casa, vendre directament al seu client sense intermediaris, …

D’altra banda, a través d’Amazon s’aprofita la porta a un mercat infinit de clients que, potser, ja hi tenen perfil per comprar altres articles i que poden afegir un pack de vins Petonets al seu carro de la compra fent només un click.

Per Tasting Vino, vendre vins D.O. Empordà a amazon és una estratègia digital que ja ha començat a donar els primers fruits i que desitgem que no deixi de créixer.

A tu també et podem ajudar a confeccionar l’estratègia digital del teu negoci i a optimitzar els perfils d’Amazon i de la teva pròpia botiga virtual. Si ho vols, és clar ????

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos