Descobreix Els Avantatges De Treballar Les xarxes socials amb agència marketing digital


Descobreix els avantatges de treballar les xarxes socials amb agència de marketing digital. El màrqueting en les xarxes socials, com instagram, és una forma estupenda de connectar amb els clients i promocionar la teva marca. És important triar les xarxes socials més rellevants per al teu negoci i publicar continguts personalitzats atractius que captin l’atenció del teu públic objectiu. Has de saber que les principals funcions que compleixen les empreses de màrqueting digital dins del sector de les xarxes són:

 • Identificar els objectius empresarials de cada negoci i potenciar-los.
 • Crear continguts creatius.
 • Gestionar els comptes de xarxes socials en el dia a dia.
 • Oferir informació valuosa sobre el rendiment de les campanyes i donar opcions per a continuar millorant.

Si està interesat en fer el pas, pots contactar amb nosaltres a través del següent enllanç:

Nosaltres, per exemple, seguim els següents passos per a triomfar a les xarxes socials:

1. Estudi del perfil del client

A l’hora d’encaminar les teves xarxes socials, has de tenir clar que ha de ser un procés totalment personalitzat, és a dir, no intentis imitar el que fa competència. Ara bé, nosaltres no volem que et perdis en aquest procés així que et proposem que segueixis aquest dos passos:

xarxes socials amb agència marketing digital

1. Defineix els objectius

El pas número u és tenir molt clar quins són els propòsits que volem aconseguir a través de la xarxa. Quins objectius tens? Vols augmentar el reconeixement de la marca? Vols arribar a nous clients? o bé Vols aconseguir més proximitat amb el client?

2. Defineix el teu target

Sempre que plantegis una nova publicació, has de pensar a qui va dirigit, és a dir, quin és el teu públic objectiu. Has de conèixer i entendre als teus clients per tal de poder-lis oferir el contingut més adequat per a ells.

2. Crear un calendari de continguts

Aquest és un pas que la majoria de les empreses sol obviar i és un veritable ERROR. 

Per què és important planificar les publicacions dins de les xarxes? 

 • Tindràs una guia detallada i visual de les properes publicacions.
 • Evitaràs repetir contingut o penjar publicacions molt similars de forma consecutiva.
 • Et permetrà penjar el contingut més adequat en cada moment.
 • A la llarga guanyaràs temps per a crear contingut de major qualitat.
xarxes socials amb agència marketing digital

No saps com començar? No passa res, nosaltres et donem tres consells perquè comencis a elaborar el teu calendari personalitzat:

1. Estableix la freqüència i els dies de publicació. 

La freqüència de publicació dependrà bàsicament dels objectius establerts, dels seguidors i del contingut que es pugui generar.

2. Determina l’hora de publicació. 

El nostre consell es que provis de publicar en diferents franges horàries per descobrir quines són les hores que més funcionen en el teu perfil. Una altra opció és consultar les estadístiques d’Instagram, que ofereixen dades com les hores amb més audiència.

3. Crea el teu calendari

Ha arribat l’hora de posar-nos fil a l’agulla i començar a crear el contingut del calendari. El nostre consell és que afegeixis tota la informació que pot ser rellevant per a la teva empresa, com per exemple:

 • Objectius
 • Categoria de contingut
 • Format audiovisual: fotografía o vídeo
 • On la publicaràs: feed o història
 • Data i hora de publicació

Per facilitar-te la feina, nosaltres hem creat per a tu una plantilla personalitzable, pots descarregar te-la a través del següent link:

xarxes socials amb agència marketing digital

Descobreix els avantatges de treballar les xarxes socials amb agència de marketing digital :

3. Crear contingut creatiu i de qualitat

A l’hora de crear contingut, has d’exprimir al màxim el teu potencial creatiu, pensa que estas compartint la plataforma amb milions de persones, i que per tant, la majoria del contingut està sobreexplotat. Això no és fàcil veritat? No es tracta de fer una fotografia i penjar-la directament a la xarxa, els posts han d’estar ben pensats, treballats i han de tenir un objectiu clar.

Això implica temps i dedicació, per aquest motiu moltes empreses decideixen que les seves xarxes socials les porti una agència de marketing digital.

No et preocupis, nosaltres avui et proporcionem tres consells per ajudar-te a crear un contingut de qualitat:

1. Publica diferents continguts audiovisuals

És molt important generar contingut de diferents classes, no et quedis únicament amb una simple fotografia, que si, està molt bé, però combinar altres recursos audiovisuals afegirà molt de valor al teu feed.

Què pots fer? Anima’t a publicar vídeos, anima el teu logotip, crea petites animacions, etc.

2. Aprofita les dates especials

És pura essència del màrqueting aprofitar les dates especials per a generar contingut i beneficis per a les empreses. Crea’t un calendari personal i marca totes aquelles dates que et puguin semblar interessants per a promocionar el teu compte, com per exemple: Sant Valentí, el dia de la mare, el dia internacional del medi ambient, events esportius, l’inici d’una estació de l’any, etc. 

Per acabar de rematar, no t’oblidis del més rellevant, aprofita els hashtags!!

3. Aprofita les Històries

Com tots sabem, les històries són temporals, estan visibles a la xarxa un màxim de 24h. Però aquest recurs és molt important, i no l’hem de deixar de costat. És una eina que ens permet penjar contingut d’urgència, obtenir feedback dels seguidors (a través d’enquestes, preguntes ràpides, etc) i també dirigir a l’usuari a altres destins d’interès com pot ser la nostra web a través d’un link.

4. Escriu el millor copy d’Instagram

És una realitat que Instagram és una xarxa social de caire visual, una biblioteca plena de fotografies dels àpats més gustosos, animals ben enyorables, destins de somni i estil de vida.Però això no fa menys rellevant el copy, al revés, una bona redacció d’aquest pot ajudar a crear engagement entre els teus seguidors. 

La funció principal dels copys acostuma a ser explicar la imatge, però sempre amb la finalitat de cridar l’atenció de l’usuari, ja sigui animant a que interactuïn, aportant un toc d’humor…

Ho veus complicat? No! Segueix els nostres 3 consells i segur que triomfaràs:

1. Escriu diferents esborranys

No sempre trobaràs el resultat perfecte a la primera, no som cap geni. Per lo tant, pren-te el teu temps per a redactar diferents esborranys, deixe’ls reposar i al dia següent torna a fer una revisió final. Un bon consell també és demanar opinió al teu equip, si és que el tens, si no, a alguna persona de confiança.

2. Escriu un titular

Malgrat que Instagram ens permet esplaiar-nos fins a 2.200 caràcters, hem de tenir en compte que en el feed només apareixen les primeres línies, i que per tant, aquestes han de cridar l’atenció per tal que l’usuari faci clic al botó de “llegir més”.

3. Genera Feedback

Un dels punts més importants, és afegir un Call To Action. Utilitza verbs d’acció per indicar als teus seguidors que facin alguna acció. Per exemple, anima a què comentin la foto, a que donin like, que cliquin al link de la biografia, etc.

Descobreix els avantatges de treballar les xarxes socials amb agència de marketing digital :

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos