Vols pujar seguidors a Instagram? Descarrega la nostra guia


Amb l’evolució constant de les xarxes socials, és vital mantenir-se al dia amb les últimes tendències i estratègies per destacar.

És evident que Instagram s’ha consolidat com una de les plataformes més potents per a la creació de marca i la interacció amb els clients. La seva popularitat no ha parat de créixer i actualment compta amb més d’un bilió d’usuaris actius mensuals. És per això que s’ha convertit en una eina essencial per a empreses i creadors de contingut que volen arribar a un públic ampli i divers.

No obstant això, augmentar el nombre de seguidors a Instagram no és una tasca senzilla. Requereix temps, dedicació i, sobretot, una estratègia ben definida. Si estàs buscant com pujar seguidors a Instagram de manera efectiva, has arribat al lloc correcte. Hem creat una guia perquè tinguis una visió general de les estratègies més efectives que pots implementar ara mateix. La pots descarregar al final de l’article.

Com pujar de seguidors a Instagram

En aquesta guia et donem 8 accions específiques que et serviran per augmentar la presència i influència a Instagram.

Qualitat vs quantitat

Publicar contingut de valor és clau. Aposta per dos tipus de contingut: storytelling i educatiu. El storytelling permet connectar emocionalment amb els seguidors mentre que el contingut educatiu enriqueix amb coneixements pràctics, fomentant la fidelitat i l’aprenentatge continu.

Ser original

L’originalitat és essencial per triomfar a Instagram. Crear contingut únic i distintiu no només atraurà l’atenció dels usuaris sinó que també evitarà el shadowban, una mesura que limita la teva visibilitat i que t’expliquem amb més detall a la guia.

Optimitza les stories

Publica stories de manera constant però no excessiva. Deixa que expirin abans de penjar-ne de noves i afegeix elements interactius per fomentar la participació dels seguidors.

Utilitza reels

Assegura’t que els reels siguin creatius, entretinguts i aportin valor. Aprofita l’algoritme d’Instagram que prioritza els Reels per arribar a més persones.

La importància dels hashtags

Investiga quins hashtags busquen els teus seguidors i públic objectiu. Utilitza els més rellevants i evita els prohibits o irrellevants per aconseguir un bon abast.

Interactua amb l’audiència

Dedica temps a respondre comentaris i missatges de la teva audiència. També pots organitzar concursos i sortejos, i realitzar sessions de Q&A per augmentar la interacció i la participació. Descobreix què és això del Q&A a la nostra guia.

SEO a Instagram

Fes el teu perfil públic, tria un nom d’usuari reconeixible i utilitza paraules clau rellevants. Aprofitar la funció d’enllaços múltiples a la bio i descriu-re les teves imatges amb text alternatiu també pot ser una forma de posicionar el teu compte.

Optimitza els formats

La presentació del contingut és clau. Les imatges quadrades o en format retrat s’integren millor a Instagram, reben més interacció i són més agradables visualment per als usuaris.

La nostra guia per a pujar de seguidors a Instagram

Després d’aquestes pinzellades, és hora que les coneguis en profunditat i puguis passar al següent nivell amb la nostra guia exclusiva. Descarrega “8 hacks per accelerar el teu Instagram” i descobreix consells pràctics per destacar i créixer ràpidament a la plataforma. T’aconsellem que no perdis l’oportunitat de fer créixer la teva presència a Instagram de manera efectiva. I comença avui mateix a observar els canvis!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos