VISIT ROSES CONFIA A ADDITIU LA PROMOCIÓ TURÍSTICA DIGITAL D’AQUESTA TEMPORADA


La campanya de promoció turística digital de roses, que va arribar a gairebé als 7 milions d’impressions, ha estat tot un repte donada la situació d’excepcionalitat en la que ens trobem. 

L’Ajuntament de Roses, juntament amb Additiu, han dut a terme aquest estiu una exitosa campanya digital per a promocionar Roses com a destí turístic. L’objectiu del projecte ha estat reforçar la imatge de la zona atraent a turistes de vàries regions.

La campanya, enfocada en 4 dels aspectes més destacats del municipi com són la gastronomia, la cultura, les platges i el senderisme, ha aconseguit un gran èxit. Per tal de maximitzar l’impacte i poder arribar al target objectiu, es va treballar una estratègia omnicanal, que englobés tant a un públic nacional com del sud de França.

Aquest projecte es va treballar a través de campanyes de banners amb Google Ads, la publicitat en Xarxes Socials i una campanya a Youtube. També es van treballar Press Media Ads, és a dir, es van insertar banners a portals i diaris digitals de referència tant aquí com al sud de França. Alguns d’aquests portals van ser El Mundo o El País, així com la versió digital de les revistes franceses Elle o Vogue, o diaris amb gran renom com Le Monde o l’Indépendant.

Els resultats finals de la campanya van ser els següents: 

  • Les 5 poblacions on va tenir més repercussió la campanya van ser: Madrid, Lyon, Marseille, Bilbao i Toulouse. 
  • Es van aconseguir més de 4 milions d’impressions a Google Ads a través de la campanya de banners
  • Més de 73.000 visualitzacions al vídeo de YouTube
  • Quasi 1,4 milions d’impressions a les campanyes de Xarxes Socials (Facebook, Instagram)
  • Gairebé 1,5 milions d’impressions a Press Media Ads
PROMOCIÓ TURÍSTICA DIGITAL

La campanya digital, basada en la compra programàtica d’anuncis a les versions digitals dels mitjans de comunicació francesos, va aconseguir 645.392 impressions, que es tradueixen en un impacte d’unes 200.000 persones.

A més, l’anunci (amb un impactant titular: “Per què és segur venir a Roses durant el mes d’agost?”) va assolir més de 800 clics. És a dir, més de 8.500 famílies van interessar-se per la seguretat de viatjar al nostre municipi aquest estiu i van llegir el comunicat escrit pels empresaris rosincs i publicat al Vila de Roses.

Alguns dels diaris digitals en els quals es va insertar l’anunci van ser lemonde.frlindependant.fr, leparisien.fr, laprovence.com, ledauphine.com, huffingtonpost.fr, o bfmtv.com, entre d’altres.

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos