Grup Andreu – ADD Implant De Màrqueting I Gestió De Leads


Quin era el repte?

Garatge Andreu necessitava gestionar de manera òptima tots els leads que entraven a través dels diferents canals on estan presents, ja siguin webs pròpies com portals externs. A més, calia establir un procés de gestió d’aquests leads que, primer de tot, havien de ser filtrats per un gestor de leads, amb el fi d’establir prioritats en el tractament d’aquests prospectes.

gestió de leads

Com ho vam fer?

A través del nostre servei ADD Implant i un projecte organitzat en diferents fases.

Per a poder implementar un projecte d’aquesta magnitud (ja que implica un canvi en les rutines de treball) és necessari detectar els punts dèbils que cal reforçar per aconseguir l’èxit d’aquest i altres processos. En aquesta línea, es van dissenyar funnels comercials i es van establir processos.

A més, es va recomanar la implantació d’un CRM especialitzat en el sector de l’automoció, que va permetre centralitzar tots els leads entrants, de manera que es controlava al 100% tant l’entrada de peticions d’informació com la recollida de dades. De manera paral·lela, es van fer formacions a tots els empleats vinculats amb aquest procés i es va implementar cada pas del funnel.

L’acompanyament i vigilància de la correcta execució d’aquest nou procés era imprescindible per assegurar-se que aquest sistema es convertia en un nou hàbit dins els departaments implicats.

gestió de leads

Resultats

  • Creixement del 266% en la taxa de tancament de vendes sobre leads entrants (Gener 2020 vs. Gener 2021)
  • Seguiment absolut del procés de gestió dels leads
  • Control absolut de la inversió i el cost de conversió per canal
  • Monitorització de cada pas del funnel, de manera que es poden detectar punts dèbils
  • Optimització del procés de gestió de leads
gestió de leads
gestió de leads

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos