Estratègia Xarxes Socials | Tramp Pet Food


Estratègia Xarxes Socials a Girona | Tramp Pet Food

Hola curiosos! Ja tornem a escriure unes quantes més de paraules interessants per a vosaltres. Avui us portem un post molt atractiu però sobretot molt útil per a tu i el desenvolupament de les teves xarxes: l’estartègia Xarxes Socials a Girona.

Us volem explicar com hem dut a terme l’estratègia de Xarxes Socials per a Tramp Pet Food, un dels casos d’èxit d’Additiu Digital.

Primer de tot, has de ser conscient de que portar les xarxes socials de manera seria i professional, requereix el seu temps. Si creus que no disposes del temps necessari, una bona opció és contractar a una agència de màrqueting digital perquè ho faci per tu. 

Si vols que @additiudigital faci la feina per tu, fes click al següent enllaç:

Tramp Pet Food

Abans de començar amb  l’estratègia de Xarxes Socials per a Tramp Pet Food, et volem posar al dia sobre l’empresa. Has de saber que Tramp Pet Food és una botiga física i també online  que ven tota classe de productes pels nostres estimats amics canins i felins. Des de pinso, snacks, joguines, higiene, llits, accessoris per a la casa, etc. per a tota mena de races i edats. I cal destacar que tots els seus productes tenen garantia de qualitat: treballen amb matèries primeres com el peix blau del cantàbric o el porc ibèric.

Utilitzar l’Instagram com a estratègia de marketing

Per fer servir l’Instagram com a part de l’estratègia de marketing digital per una empresa, en primer lloc, has de saber com portar el teu feed al dia i saber com millorar-lo. El dia d’avui, aquesta xarxa social s’inclou en gairebé totes les estratègies de marketing pel següent motiu: és de les xarxes socials amb més abast publicitari i una de les mé fetes servir pels joves.

Així doncs, creiem que et pot ser interessant que t’expliquem com hem renovat, millorat i posat al dia el feed d’Instagram per a @tramppetfood. Perquè anotis i posis en pràctica els consells que creguis que es poden adaptar al teu perfil.

Ara bé, també pots escollir que @additiudigital ho faci tot per tu.

Estratègia de xarxes socials

Si creus que el feed d’Instagram de la teva empresa no està a l’altura dels teus productes i/o serveis i que necessita un canvi i una millora, no et preocupis, nosaltres t’ensenyem com fer-ho i de la millor manera: a través d’un exemple!

Nosaltres des de @additiudigital ajudem a les empreses a replantejar el contingut dels seus feeds i a millorar el seu rendiment. Un dels nostres últims projectes ha estat per a “Tramp Pet Food” (@tramppetfood).

Estratègia xarxes socials per a Tramp Pet Food 

Ara sí, ha arribat el moment d’explicar-os quins han estat els passos que he hem realitzat @tramppetfood, per tal de redissenyar el seu Feed d’Instagram i obtenir el resultat més atractiu i competitiu possible.

Primer de tot, us volem posar en context, i per això, el primer pas és mostrar-vos l’abans i el després:

                 (Abans)   
(Ara)

                                                          

#Pas 1: Anàlisi d’auditoria i detecció d’errors

El primer pas que vam dur a terme, és fer una anàlisi de les últimes publicacions, per veure què és el què es podria millorar. D’aquesta anàlisi vam treure les següents conclusions:

  • Molt de text a les imatges: Instagram és una xarxa visual, per això en els post ha de predominar la imatge i no el text. El text l’hem de deixar per al copy.
  •  Tipografia errònia: és necessari escollir una tipografia que sigui de lectura fàcil, per tal que l’usuari capti la informació de manera ràpida. A més, aquesta ha d’encaixar amb la filosofia i la imatge corporativa de la teva empresa. En el perfil de Tramp Pet Food, no era el cas.
  • Falta de creativitat: falta de creativitat a l’hora de pensar i crear els post.
  • No feedback: no es busca la participació del públic. Generar preguntes, fer enquestes, generar debats, etc. T’ajuda a apropar-te a l’usuari i crear una xarxa de seguidors fidels.
  • Accés de degradats: l’ús repetitiu de degradats i amb colors diversos, pot ser cansat per a la vista. La millor opció és que escullis els quatre/cinc  que s’ajustin més a la teva identitat corporativa i estableix una paleta cromàtica. Juga amb ella a l’hora de crear els teus propers posts i veuràs un canvi espectacular. Continua llegint, en el proper pas t’expliquem una mica més!

#Pas 2: Donar importància al color corporatiu

Com bé us hem explicat en el pas anterior, escull una paleta de colors per donar identitat i unitat al teu feed d’Instagram. En el cas de @tramppetfood, s’ha establert una paleta cromàtica simple, formada pel color corporatiu de la marca, el blanc i el negre.

 

A partir d’ara, tot el contingut que penges a les xarxes ha de ser autèntic i personal, aquest serà un dels punts claus per a diferenciar-te de la competència i donar unitat a la teva marca/servei.

El millor consell, en aquest cas, és jugar amb el color corporatiu de la marca. Utilitzar de manera repetitiva el color, no només en els dissenys, si no també que sigui present en les fotografies, vídeos, etc.

Nosaltres pensem per  a tu l’estratègia de Xarxes Socials per a la teva empresa!

#Pas 3: Combina diferents plans fotogràfica i imatge gràfica

Penjar moltes fotos al feed d’Instagram amb una mateixa composició no dona els millors resultats. És millor variar una mica, i jugar amb els diferents plans fotogràfics i amb una composició gràfica. La nostra proposta per a @tramppetfood ha estat dividir el perfil en tres columnes, les dues exteriors, destinades a contingut fotogràfic i la columna central a posts més treballats i amb un disseny corporatiu. 

Aquesta elecció s’ha fet per donar dinamisme i personalitat al feed.

#Pas 3: Copys elaborats i treballats

Si creus que publicant fotografies espectaculars al teu feed d’Instagram, ja tens tot el treball fet, t’estàs equivocant! Els textos de les publicacions, també coneguts com a “copys” són una eina poderosa que pot determinar l’èxit d’un post i que t’ajudarà a aconseguir l’Engagement que tant desitges.

A @tramppetfood tenim molta cura a l’hora d’escriure els copys. Pensem al detall cada paraula per tal de diferenciar-nos de la competència i cridar l’atenció del públic.

 #Pas 4: Creativitat

Hem arribat a un dels punts més difícils però també dels més importants. Cada dia es penjen milers de publicacions a les xarxes, és per això que ser creatius i originals cada dia és més complicat. 

També has de tenir clar, que siguis del sector que siguis, hi ha un munt de perfils similars que es poden considerar competència directa. 

Per aquest motiu, teníem clar que havíem d’aportar post creatius i originals per al perfil d’ @tramppetfood, per tal d’aconseguir l’èxit. 

A continuació, podeu veure dos exemples de post creatius:

Nosaltres pensem per  a tu l’estratègia de Xarxes Socials per a la teva empresa!

#Pas 5: Creació de seccions

Per tal de donar unitat i coherència al contingut del teu feed, un recurs interessant és crear seccions. És a dir, destinar un post al mes o cada mes i mig a un contingut en concret. 

Per a determinar aquestes seccions és important escoltar a la teva audiència. Per a aconseguir l’èxit, tens dues opcions: preguntar-li directament als teus seguidors quin contingut volen a través d’un Sticket a les històries o bé analitzar les estadístiques d’Instagram per veure quin contingut ha tingut més engagement. Amb aquesta informació podràs determinar les categories de contingut més afectives per al teu perfil.

Per exemple, nosaltres per a @tramppetfood hem fet la secció de proposar noms per a la teva mascota. Una secció que ha funcionat molt bé, hem aconseguit que la gent participi i deixi el seu comentari.

#Pas 6: Aprofita les dates especials

Tenir en compte les dates especials, és un recurs que funciona molt bé amb un objectiu de venda. Ens pot ser útil per promocionar x productes de la nostra web que ens interessa promocionar o treure stock.

Conclusions finals

Com podeu haver vist, aconseguir un feet d’Instagram atractiu i funcional no és tan difícil com sembla. Requereix treball i dedicació. Per començar, pots recopilar els nostres consells i aplicar-los al teu perfil. Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres pensem per  a tu l’estratègia de Xarxes Socials per a la teva empresa!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos