Estratègia Online 360º | Red Shark Bikes


L’ estratègia Online 360º que s’ha dut a terme per Red Shark Bikes és un dels èxits més grans d’Additiu Digital. Des del desenvolupament web, campanyes de Google Adwords, Social Media ADs, E-Mail Marketing i Data Analytics.

Una campanya de Google AdWords optimitzada pot tenir un impacte molt gran en el tràfic d’una web. En el cas de Red Shark Bikes, el partner d’Additiu Digital que fabrica bicicletes aquàtiques d’última generació i les exporta per tot el món, la clau de la campanya és la seva complexa arquitectura.

En la fase I del projecte, l’objectiu és la difusió màxima del producte alhora que creem una marca potent i reconeguda a tot el món. L’ idioma principal és l’anglès i la segmentació geogràfica per països objectiu és important: USA, Europa, Orient Mitjà, … formen part del target en el què volem arribar.

Els anuncis es personalitzen segons l’estratègia: Search, Display i Remarketing són les més utilitzades en aquesta fase I. El Search ens permet arribar a tothom que busqui paraules clau relacionades, el Display ens presenta de manera molt visual (eye-catching) i el Remarketing permet insistir en aquell públic que ja ha mostrat interès en el producte/marca.

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos