Èxit Rotund De La Campanya Digital Per A Posicionar Roses Com A Destí Segur


Com si d’un cavall de Troia es tractés, vam insertar anuncis a les versions digitals dels mitjans de comunicació francesos llançant un missatge de la seguretat a Roses i amb la intenció de desmentir la informació emesa pel propi govern francès.

Us posem en context: Corren mitjans de juliol, i el Primer Ministre francès, Jean Castex, inicia una campanya per tal que els ciutadans francesos no viatgin a Catalunya per passar les seves vacances. Davant d’una situació com aquesta, els empresaris de Roses no podien quedar-se amb els braços creuats, i juntament amb Additiu Digital, van decidir engegar una campanya a nivell online per tal de desmentir aquestes informacions de manera directa i, d’aquesta manera, salvar la temporada d’estiu.

És important posar dues dades sobre la taula:

  1. La situació a França i a Catalunya era, en aquells moments, exactament la mateixa en quant a afectacions entre la població per Covid-19, per tant, la única intenció d’aquesta campanya engegada pel govern francès era motivar el turisme interior.
  2. El 80% del turista que arriba a Roses és francès, per tant, no comptar amb els ciutadans del país veí per omplir les habitacions dels nostres hotels, les taules dels restaurants de Roses o inclús les botigues del poble, era un risc que no es podia córrer., era un risc que no es podia córrer.

La campanya digital, basada en la compra programàtica d’anuncis a les versions digitals dels mitjans de comunicació francesos, va aconseguir 645.392 impressions, que es tradueixen en un impacte d’unes 200.000 persones.

A més, l’anunci (amb un impactant titular: “Per què és segur venir a Roses durant el mes d’agost?”) va assolir més de 800 clics. És a dir, més de 8.500 famílies van interessar-se per la seguretat de viatjar al nostre municipi aquest estiu i van llegir el comunicat escrit pels empresaris rosincs i publicat al Vila de Roses.

Alguns dels diaris digitals en els quals es va insertar l’anunci van ser lemonde.frlindependant.fr, leparisien.fr, laprovence.com, ledauphine.com, huffingtonpost.fr, o bfmtv.com, entre d’altres.

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos