Kit Consulting: la nova subvenció cap a la transformació digital


El Kit Consulting és una iniciativa del Govern per ajudar a les petites i mitjanes empreses (PIMES) d’entre 10 i 250 empleats a establir una guia cap a la transformació digital.

En què consisteix la subvenció del Kit Consulting?

Es tracta d’un Abonament d’Assessorament Digital amb el qual es poden triar diferents serveis d’assessorament digital fins al límit de la subvenció. Aquesta quantitat s’ha determinat entre 12.000 i 24.000 euros, segons la dimensió de l’empresa.

Aquestes subvencions, dirigides a les PIMES de qualsevol sector, obriran la convocatòria el proper 18 de juny a les 11 hores.

Serveis assessorament kit consulting

Les empreses que desitgin accedir aquest abonament digital han de complir amb certs requisits, que es poden consultar a la pàgina web d’Acelera Pyme.

El Kit Consulting és una excel·lent oportunitat per a les PIMES que busquen avançar en el seu camí cap a la transformació digital. Amb els ajuts que ofereix aquest programa, les empreses poden contractar serveis d’assessorament digital i establir una guia sòlida cap a la digitalització. Si la teva empresa compleix amb els requisits, no dubtis a aprofitar aquesta oportunitat. El futur digital t’espera!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos