Exemple email marketing


Exemple email marketing

Hola Additius👋🏼!  

Com passen de ràpid els mesos, ja som maig🌷 i cada cop ens acostem més a la calor. Quan arriba el bon temps hi ha més moviment en les empreses, més activitats i serveis que oferir. 

Per això, avui us vull ensenyar un  exemple email marketing perquè puguis anunciar a tots els teus seguidors o clients habituals de totes les novetats i així, incrementar les teves visites a la web i sobretot, augmentar les teves vendes.

Tant si tens una empresa petita o gran, mantenir una activitat a la teva newsletter, t’ajudarà a guanyar visibilitat, a augmentar el nombre de clients i com a conseqüències, les teves vendes🤗!

Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem exemple email marketing a través de la nostra newsletter🔝 Additiu.

Si vols que @additiudigital treballi per a millorar la presència online de la teva marca/servei, fes clic al següent enllaç.

Si vols veure un exemple email marketing,Continua llegint per informar-te més👇🏼

Què és l’email marketing

El màrqueting per correu electrònic 📩 és una estratègia efectiva que pot ajudar a millorar les teves vendes. No obstant, no totes les campanyes de correu electrònic són creades iguals. Si no s’utilitza de manera efectiva, el correu electrònic pot ser un efecte dissuasori per a la teva audiència i provocar un efecte negatiu en les teves vendes.

Estableix uns objectius i defineix la teva audiència

Abans de començar a crear els teus correus electrònics, és important que tinguis ben clar quins són els teus objectius i a qui vols arribar 👥. Aquest procés t’ajudarà a determinar el contingut que enviaràs, així com el to que faràs servir en el teu missatge.

👉🏼 Per Additiu redactem i enviem un email marketing cada mes. Segons el contingut que ens interessa promocionar tenim uns objectius o altres. Però sempre, utilitzem el mateix to, elaborem un missatge clar, concís i més aviat serio, ja que ens dirigim únicament a empreses.

Crea un disseny atractiu

Dissenya 🎨 una plantilla de correu electrònic atractiva. Una plantilla de correu electrònic atractiva i personalitzada és clau per aconseguir l’atenció i l’interès dels teus subscriptors. Assegura’t que el teu disseny sigui coherent amb la teva marca, clar i fàcil de llegir en diferents dispositius. Utilitza imatges, gràfics i colors que cridin l’atenció dels teus clients.

👉🏼 Per Additiu sempre utilizem una plantilla base, amb els colors corporatius de l’empresa i imatges de qualitat i atractives. Sempre fem petites modificacions per no semblar repetitius pels nostres subscriptors. Exemples d’algunes de les nostres newsletters:

Si vols veure un exemple email marketing,Continua llegint per informar-te més👇🏼

Ofereix una oferta irresistible

Per aconseguir que els teus subscriptors obrin i facin clic als teus correus electrònics, és important que ofereixis una oferta irresistible 🎁 que sigui difícil de rebutjar. Aquestes ofertes poden incloure descomptes, cupons, llançaments d’edició limitada o altra oferta exclusiva que incentivi la conversió. Assegura’t que l’oferta estigui contextualitzada i sigui rellevant per als interessos de la teva audiència.

👉🏼 Per Additiu vam fer una newsletter d’oferta pel Black Friday oferint una oferta en forma de novetat als nostres clients habituals:

Utilitza CTA’s

Assegura’t que el teu correu electrònic tingui almenys un Call-To-Action (CTA) efectiu i clar que convidi als teus subscriptors a fer l’acció desitjada. Assegura’t també que el CTA estigui visualment destacat i sigui fàcil de trobar. Exemples de CTAs podrien ser “Comprar ara” o “Registrar-se avui“.

👉🏼 Per Additiu sempre afegim un mínim de 3 CTA’s en cada una de les newsletter, alguns exemples són:

Les millors plataformes d’email marketing

Hi ha moltes eines de mailing 📨 al mercat i no sempre és fàcil decidir quina triar per equipar al teu departament de màrqueting. Sobretot perquè les seves funcionalitats van ara molt més enllà del simple enviament de correus electrònics.

Nosaltres hem treballat amb diverses d’elles i t’aconsellem les següents:

  • ActiveCampaing: Ideal per pimes, startups i grans grups. Destaquem la possibilitat de fer automatitzacions avançades i ofereix tots els serveis per 9€/mes.
  • Mailchimp: Ideal per a autònoms, pimes, startups i grans grups. Destaquem l’àmplia cobertura funcional. Disposa d’un pla gratuït i plans de pagament des de 11,35€/mes.
  • Sendinblue: Ideal per autònoms, pimes, startups i grans grups. Versió gratuïta amb funcionalitats avançades. Disposa d’un pla gratuït i plans de pagament des de 19€/mes.

També et poden interessar les següents eines: Acumbamail, Digitaleo o HubSpot.

Si vols veure un exemple email marketing, Continua llegint per informar-te més👇🏼

Mesura i analitza els resultats

És important mesurar i analitzar els resultats 📊 de les teves campanyes de correu electrònic per saber què funciona i què no. Utilitza les mètriques d’obertura, clics i conversions per conèixer les taxes d’engagement dels teus missatges i determinar quins elements de la teva campanya poden ser millorats per aconseguir una taxa de conversió més alta.

Conclusions

En resum, és rellevant dissenyar una estratègia efectiva de correu electrònic per assolir l’èxit en la teva estratègia de màrqueting digital. Definir els teus objectius i la teva audiència, dissenyar una plantilla atractiva, oferir una oferta irresistible, utilitzar un CTA efectiu i analitzar els resultats són els passos fonamentals per aconseguir una estratègia efectiva d’email marketing que incrementi les teves vendes.

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos