Estratègies de linkbuilding


Estratègies de linkbuilding

Hello👋🏼! How are you? 

Vale, no us espanteu, ja torno a escriure en català😁. El que realment vull és que no us perdeu cap detall, aprengueu i pugueu aplicar els nous coneixements a la vostra empresa.  Això sí, si no vols que torni a l’anglès, m’has de prometre que llegiràs fins al final aquest post, ja que és molt interessant i aprendràs una nova estratègia de marketing online!

Avui vull parlar sobre el linkbuilding estratègies et vull presentar una nova manera d’aconseguir un bon posicionament per a la pàgina web de la teva empresa 📈.

Així doncs, us explicaré tot el que necessites saber per incorporar el linkbuilding estratègies a la teva empresa.

També et pot interessar😚:

· Com millorar el posicionament SEO local

· 8 eines del marketing digital

Què és el linkbuilding?

👉🏼 El linkbuilding consisteix en la creació d’enllaços des d’altres webs externes a la nostra i que apuntin cap a alguna de les URL de la nostra pròpia web.

És una estratègia que s’utilitza pel posicionament web des de fa molt de temps, però que no és ben vista per a tots els usuaris.

Continua llegint per informar-te més sobre com fer estratègies de linkbuilding👇🏼.

El linkbuilding, una important estratègia SEO:

El linkbuilding és una estratègia que es troba dins del SEO off-page, amb la qual podràs augmentar la teva autoritat i millorar el  posicionament de la teva web a Google. Això significa més visites i per tant, més clients potencials per al teu negoci.

Per a tota mena d’empresa, és important dur a terme estratègies de posicionament SEO, ja que la base de l’algorisme de Google es basa en enllaços. Per tant, contingut que no estigui visible a Google és com si no existís, per molta informació rellevant que hi hagi en aquest article. Per això, quan redactem un contingut per al bloc, caldrà seguir una estratègia SEO per intentar situar-lo per sobre de la competència orgànica i així poder atreure més visites.

Com planificar una estratègia de linkbuilding?

Primer, has de tenir en compte, que perquè aquesta estratègia funcioni has de prioritzar la qualitat i no la quantitat. Amb això vull dir, que és millor invertir en pocs enllaços en mitjans, però que aquests estiguin relacionats amb el tema i sector de la teva empresa. També és important, l’autoritat del medi on aconseguirem aquest enllaç.

Recordatori: No deixis de banda la teva competència, analitza a on tenen els enllaços i quina estratègia de linkbuilding fan servir. Si mantens un control, no et quedaràs endarrere i aconseguiras soperar-los🚀!

Continua llegint per informar-te més sobre com fer estratègies de linkbuilding👇🏼.

Recomanacions per crear la teva estratègia de Link Building

El més important, és que les webs a les quals ens volem enlleçar tinguin un DA (autoritat de domini) mitjà-alt i que els enllaços s’incloguin de la manera més natural possible.

🙋🏼‍♀️ També hi ha alguns factors que s’han de tenir en compte:

– Analitza els teus competidors i els seus enllaços.

– Busca enllaços a pàgines web relacionades amb la teva temàtica.

– Crea continguts de qualitat.

– Els enllaços han de ser naturals.

– Aconsegueix enllaços de diferents llocs.

Continua llegint per informar-te més sobre com fer estratègies de linkbuilding👇🏼.

On comprar els enllaços?

Hi ha diferents maneres d’obtenir enllaços per enviar-los cap al nostre lloc web, algunes són de pagament i altres gratuïtes com són els fòrums o blogs. 

Però el més comú, és comprar enllaços, i per això existeixen un munt de plataformes on hi ha un gran ventall de mitjans de la teva temàtica. Trobaràs diaris locals o nacionals, revistes, etc. A més, aquestes plataformes donen el servei d’escriure ells l’article i oferir-vos un assessorament personalitzat a l’hora d’escollir el mitjà perfecte per crear el vostre enllaç.

Algunes de les plataformes més conegudes són: Growwer, Unancor o Publisuites.

Conclusions

Si ets lector fidel del nostre blog, ja saps, que el posicionament SEO no és tasca fàcil, però si més que necessària per aconseguir un bon posicionament web. El Linkbuilding estratègies continua sent una de les estratègies més utilitzades i importants i per això, s’ha de valorar si funcionarà per a tu i a la teva empresa en les futures estratègies de posicionament SEO.

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos