Escriu els millors textos d’Instagram | La Locanda


Escriu els millors textos d’Instagram | La Locanda

Hola additius🥰! Com esteu d’ànims avui? Amb ganes d’aprendre coses noves? Avui tornem amb un post d’estratègia a les xarxes socials.

Espero que ja tinguis a mà ✍🏼 paper i boli per no perdre’t en cap punt. Avui us portem un post molt atractiu, però sobretot molt útil per a tu i el desenvolupament de les teves xarxes, on les paraules, són les protagonistes.

Escriu els millors textos d’Intagram. En aquest cas, agafant d’exemple, un dels nostres clients “La Locanda”, un dels casos d’èxit d’Additiu Digital.

Primer de tot, has de ser conscient de que portar les xarxes socials de manera seria i professional, requereix el seu temps. Si creus que no disposes del temps necessari, una bona opció és contractar a una agència de màrqueting digital perquè ho faci per tu. 

Si vols que @additiudigital faci la feina per tu, fes clic al següent enllaç:

També et pot interesar😚:

· 5 TIPS Per Redissenyar El Feed D’Instagram

· Els 9 Consells Per Potenciar Els Highlights D’Instagram

La Locanda

Abans de començar amb l’explicació sobre com escriure  els millors textos d’Instagram, et volem fer cinc cèntims sobre l’empresa. Has de saber que La Locanda és una restaurant de cuina italiana, on la pizza i la pasta🍝🍕 són els plats estrella. Treballen amb productes de qualitat i ofereixen un servei professional però també molt proper. És el lloc perfecte per fer un menú de migdia, per a organitzar dinars familiars, celebracions amb amics o sopars en parella.

Utilitzar l’Instagram com a estratègia de marketing

Per fer servir l’Instagram com a part de l’estratègia de marketing digital per una empresa, en primer lloc, has de saber com portar el teu feed al dia i saber com millorar-lo. El dia d’avui, aquesta xarxa social s’inclou en gairebé totes les estratègies de marketing pel següent motiu: és de les xarxes socials amb més abast publicitari i una de les més fetes servir pels joves.


Així doncs, creiem que et pot ser interessant que t’expliquem com hem plantejat el nou enfocament dels copys d’Instagram per a @lalocanda2008. Perquè anotis i posis en pràctica els consells que creguis que es poden adaptar al teu perfil.

Ara bé, també pots escollir que nosaltres t’ho fem per tu🥰.

Escriu els millors textos d’Intagram

Avui us portem els 5 tips per escriure els millors textos d’Instagram, els quals t’ajudaran a mantenir-te connectat amb els teus seguidors.

Pensar que la única cosa important és aconseguir crear una imatge impactant, és un error. Els textos, coneguts en el sector del marketing, com a “copys”, són part del contingut que comparteixes a la plataforma i tenen un gran pes en la comunicació. Els copys poden ser molt diferents, no hi ha una opció correcta. Poden fer curts o més llargs, informatius, divertits, formals, informals, etc.

📌 La clau de l’èxit es tenir molt ben definit el teu target, és a dir als usuaris que et  dirigeixes, per a escollir la millor manera de projectar-te en el teu perfil. Triar el to de veu al que et vols dirigir i els temes que vols tractar.

Ara sí, ha arribat el moment d’explicar-vos quins han estat els 7 tips que hem aplicat per a millorar la comunicació de @lalocanda2008

El primer pas és ensenyar-vos l’abans i el després, per posar-vos en context.

(Abans)
(Ara)

  

Els 5 TIPS per escriu els millors textos d’Intagram

#TIP 1: Les primeres paraules són la clau

Assegurat de que les primeres paraules continguin la informació més rellevant del teu cos de text, sense importar la llargada del teu copy. 

L’objectiu principal és captar l’atenció dels usuaris el més ràpid possible perquè continuïn llegint el copy fins a arribar al final.

En definitiva, has d’estructura molt bé la informació de tots els teus textos per ordenar-los de dalt a baix per ordre de rellevància.

Et mostrem un exemple amb una publicació de @lalocanda2008.

✔️ Per aquesta publicació vam segmentar el copy en tres grups de text. En primer lloc, un copy atractiu i divertit que inclou la informació més rellevant, vendra l’amanida de la casa, de la manera més original. En segon lloc, trobem una descripció dels productes que inclou l’amanida, informació d’interès per l’usuari i finalment, una crida a que facin una reserva en el restaurant, informació d’interès per l’usuari i l’empresa.

#Tip 2: Afegeix “Call to Action”

Els “Call to Action” (CTA) són un imprescindible pels que ens dediquem al món del marketing. Són una paraula o una frase que té com a objectiu aconseguir que la persona que està llegint el teu missatge faci una acció immediata. 

Un bon CTA pot donar lloc a que un usuari escrigui un comentari, doni un like, etiqueti a amics, faci clic al link de la teva bio, entre altres moltes coses.

✔️ En aquest cas us posem d’exemple una publicació on l’objectiu del post és comunicar que l’empresa ofereix servei a domicili, per tant, el CTA està orientat a que demanin la seva pizza: 

“👇🏼Pide tu pizza favorita y te la traemos a casa🛵.

▶️ Empuriabrava

Av. Joan Carles I, 6

☎️ 972452861”

#TIP 3: Utilitza emojis

Segurs que  tots estem d’acord, en que un dels elements més cridaners d’un copy son els emojis. Els emojis tenen un gran poder comunicatiu, poder transmetre molt amb molt poc, són divertits i a tothom li agraden. 

Com a tip, cal destacar que hem d’incorporar algun emoji entre les primeres paraules del text, ja que ens ajudaran a captar l’atenció dels usuaris i aconseguir que llegeixin el nostre text.

✔️ En el cas de la Locanda, sempre els treballem de la mateixa manera. Redactem un titular on sempre incorporem icones, també els utilitzem per a acompanyar els ingredients dels plats i així obtenir una informació més visual i finalment, per estructurar el contingut de contacte: reserva i telèfon.

#TIP 4: Fes preguntes

Llençar preguntes és una manera exitosa de cridar l’atenció de l’usuari i dirigir la teva mirada cap al copy. És una molt bona manera d’aconseguir engagement i sumar comentaris. 

Una pluja d’idees de preguntes que poden funcionar:

  • Quin és el teu producte preferit?
  • Què t’agradaria veure en el nostre perfil?
  • Què prefereixes “x” o “x”?
  • Amb quin emoji definiries el teu dia?

 

✔️ En el cas de la Locanda, sempre intentem trobar preguntes divertides que ens poden fer connectar amb el públic jove i treure’ls un somriure.

#TIP 5: Incorpora Hashtags

Els hashtags són l’eina per excel·lència del posicionament. Ens ajuden a vincular-nos a interessos concrets i a visualitzar-nos davant de possibles futurs seguidors. La principal funció dels hashtags és unir les publicacions per interessos i temes sota una sola etiqueta. 

La forma més correcta d’utilitzar-los és deixant-los pel final, així no interfereixen en la informació del text i en el que vols comunicar.

Un tip a tenir en compte, és que pots crear el teu propi hashtag per al teu perfil i el teu grup de seguidors, així disposeu d’un lloc on compartir contingut. 

Malgrat que és una eina essencial i s’ha de fer ús en cada una de les publicacions, no pots exagerar ni abusar en el seu ús. Un màxim de 15 per publicació. 

✔️ En el perfil de La Locanda, el que hem fet és establir sempre un primer hashtag personal de l’empresa, que en aquest cas es “#LaLocanda”, crear un conjunt de hashtags fixos, com per exemple “#Pizzeria”, “#Pizza” i  “#Pasta”. I finalment, afegim algun més personalitzat segons el contingut del post com per exemple, en aquest cas, “#Spaguettis”.

Conclusions finals

Com podeu haver vist, redecar un bon copy no és feina fàcil. Requereix de temps i sobretot, de creativitat. Per començar, pots recopilar els nostres consells i aplicar-los al teu perfil. Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres redactem per  a tu els millors copys d’Instagram per a la teva empresa✨!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos