Quina és la millor hora per a publicar a TikTok?

Quina és la millor hora per a publicar a TikTok?


TikTok s’ha convertit en una plataforma essencial per a creadors i empreses que busquen maximitzar el seu abast i engagement. No obstant això, descobrir quina és la millor hora per a publicar en TikTok pot ser un desafiament. En aquest article, analitzarem les millors hores, basant-nos en estudis i anàlisi d’experts. Però abans,

Per què és important l’hora de publicació?

El moment en què decideixes publicar el teu contingut en TikTok pot tenir un impacte significatiu en el seu rendiment. Primer has de tenir en compte que publicar quan la teva audiència està més activa pot augmentar la visibilitat del teu contingut, la qual cosa pot portar a un major engagement i, també, a un major creixement de seguidors.

Quina és la millor hora per a publicar a TikTok?

Les millors hores per a publicar en TikTok poden variar depenent de diversos factors, incloent-hi la ubicació de la teva audiència i el dia de la setmana. No obstant això, et donem una guia general de les millors hores per a publicar en TikTok durant la setmana (aquests horaris són específics per a Espanya i poden variar per a altres ubicacions):

  • Dilluns: 12:00 i 16:00
  • Dimarts: 4:00, 9:00, 10:00 i 15:00
  • Dimecres: 13:00 i 14:00
  • Dijous: 5:00, 15:00 i 18:00
  • Divendres: 1:00, 11:00, 19:00 i 21:00
  • Dissabte: 17:00 i 19:00
  • Diumenge: 1:00, 2:00, 13:00 i 22:00

Consells per a optimitzar les teves publicacions

A més de conèixer les millors hores per a publicar, hi ha altres factors que poden ajudar-te a maximitzar el rendiment de les teves publicacions en TikTok, així com en la resta de xarxes socials.

Utilitza les estadístiques de TikTok per a comprendre millor a la teva audiència. Això et permetrà adaptar el teu contingut i els teus horaris de publicació als teus seguidors.

També és important mantenir un horari de publicació constant. Així, ajudaràs els teus seguidors a saber quan esperar nou contingut.

Has d’assegurar-te que el teu contingut sigui d’alta qualitat i rellevant per a la teva audiència. Amb això, podràs augmentar les possibilitats que les teves publicacions siguin compartides i vistes per un públic més ampli.

Per a afinar la teva estratègia de contingut i horari de publicació, prova d’experimentar amb diferents tipus de contingut i horaris de publicació per a veure què funciona millor amb la teva audiència.

En resum, encara que hi ha uns certs moments que poden ser òptims per a publicar en TikTok, la clau de l’èxit radica a conèixer a la teva audiència, ser consistent i crear contingut d’alta qualitat.

Deja un comentario

Contacto

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta con nosotros

Síguenos