Contingut per reels Instagram


Contingut per reels Instagram

Hola hola👋🏼! Què tal? Ja us esteu portant bé? Penseu que Papa Nöel🎅🏼 i els reis ja us estan observant, i si no us porteu bé i us poseu les piles amb el vostre negoci, només veureu carbó i números negres fins a finals de mes😜.

Estem a principis de desembre, un dels meus mesos preferits de l’any, un més amb molta màgia, així que us porto un post on parlarem de màgia i el potencial del “nou” format d’Instagram: els reels.  Per això, us porto contingut per reels Instagram, una estratègia online més divertida i molt eficaç per donar a conèixer la teva empresa i posar contents als tres reis mags🫅.

Així doncs, us explicaré tot el que necessites saber per incorporar nou contingut per reels Instagram.

També et pot interessar😚:

· 12 trucs per Instagram

· Escriu els millors textos d’Instagram

Continua llegint per informar-te més sobre nou contingut per reels Instagram👇🏼.

Què són els reels?

🎥 Els reels són vídeos entretinguts i immersius que et permeten compartir de manera creativa la història de la teva marca, informar a la teva audiència i donar-te a conèixer entre persones a les quals pot agradar el teu negoci.

Les persones van a la pestanya “Reels” per participar en tendències culturals, col·laborar amb la seva comunitat i descobrir noves idees. Gràcies a eines creatives com els efectes, la música i els stickers, també podràs crear vídeos entretinguts sobre el teu negoci que serveixen d’inspiració per a la teva audiència.

4 idees de contingut reels Instagram:

#1: Fes tutorials.

Aquest tipus de continguts és especialment interessant pels teus seguidors . Siguis del sector que siguis, estic segura que hi ha alguna cosa que puguis ensenyar a la teva audiència que els sigui útil.

#2: L’abans i el després.

Un maquillatge explosiu, la customització de peces de roba o un canvi de look. Aquest tipus de continguts sens dubte enganxa a l’audiència. Com pots adaptar aquest contingut al teu negoci? 

Pensa-ho!

Continua llegint per informar-te més sobre nou contingut reels Instagram👇🏼.

#3: Challenges.

És veritat que els challenges van néixer a 📲 TikTok, però a poc a poc, han anat agafant presència a d’Instagram Reels. Pots buscar-ne un que s’adapti a la teva marca i aconseguir que es faci viral!

#4: Producte.

La realitat és que l’objectiu de qualsevol estratègia de continguts és aconseguir vendes dels nostres productes o serveis📦, així que en algun moment ha d’aparèixer i donar-li la presència que necessita. Això sí, procura que sigui de la manera més subtil possible. Aquí te’n deixem un exemple.

Continua llegint per informar-te més sobre nou contingut per reels Instagram👇🏼.

Consells a tenir en compte en els teus propers reels Instagram:

🆘 Has de saber que no és fàcil cridar l’atenció dels usuaris quan reben al dia més de 3.000 impactes publicitaris. Per això, et donarem alguns tipus per marcar la diferència:

  • Crea contingut que encaixi amb el teu públic
  • Utilitza eines de gravació (trípode, focus, etc)
  • Cuida l’estètica
  • Crea un inici impactant (titulars atractius, subtítols, etc)
  • Afegeix hashtags

 Conclusions finals

Si sents que la teva empresa està estancada, que passen els mesos i no entren nous seguidors o compradors, dona’t a conèixer a través de reels. Com ja pots haver llegit i comprova’t, és una molt bona estratègia de maketing online, de reconeixement. 

Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres pensem com fer reels per a la teva empresa!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos