Conceptes bàsics de marketing digital


Conceptes bàsics de marketing digital

Hola, hola👋🏼! Com porteu els primers mesos del 2023? Ja heu començat a implementar noves estratègies de marketing digital a la vostra empresa? Espero sincerament que sí😜. Avui us porto un post amb els conceptes bàsics de marketing digital per convertir-vos amb uns autèntics professionals i perquè sempre enteneu tots els conceptes que menciono freqüentment en els posts de blog i portfoli.

Així doncs, t’explicaré tot el que necessites saber per estar al dia dins del nostre sector i entendre els conceptes bàsics de marketing digital🥰.

També et pot interessar😚:

· Com millorar el posicionament SEO local

· 8 eines del marketing digital

Continua llegint i descobreix els conceptes bàsics de marketing digital👇🏼.

Què és el marketing digital?

El màrqueting digital és el conjunt d’estratègies i accions de comercialització desenvolupades a través de mitjans digitals🖥️. Per tant, el màrqueting digital no seria res més que l’aplicació de les tècniques de màrqueting a Internet. És un sistema que permet promocionar productes o serveis d’una empresa a través d’internet📶. Mitjançant diferents canals de comunicació online i unes estratègies específiques, es poden aconseguir objectius de negoci molt atractius.

Avantatges del marketing digital

Incorporar estratègies de marketing digital a la teva empresa, té un munt d’avantatges i beneficis:

  • Immediatesa, es poden mesurar els resultats en temps real.
  • Resultats mesurables.
  • Segmentació més precisa.
  • Coneixement dels teus clients potencials.
  • Menys intrusivitat.
  • Més fidelització.
  • Major rendibilitat.

Com planificar una estratègia de linkbuilding?

Per incorporar-te al món🌍 del marketing digital, has de conèixer i saber definir una sèrie de paraules clau. Si seguiu llegint us expliquem quines són👇🏼.

Continua llegint i descobreix els conceptes bàsics de marketing digital👇🏼.

1# Community marketing

El comunnity manager és la persona que hi ha darrere de les xarxes socials i les diferents estratègies de marketing.

És el contacte directe de la marca amb la gent🫱🏼‍🫲🏻. 

2# Target

El target, també conegut com a públic objectiu” és el grup de persones👥 al qual està adreçada una marca, producte o campanya

En altres paraules, són persones que busquen allò que una empresa ofereix. Tenir una bona definició del nostre públic és fonamental per a garantir l’èxit de les nostres estratègies de marketing digital. 

Aquesta descripció ha de contenir informació com: sexe i edat, estil de vida, nivell econòmic, personalitat, necessitats, objectius, ubicació geogràfica, etc.

Continua llegint i descobreix els conceptes bàsics de marketing digital👇🏼.

3# Tràfic web

El tràfic web és la quantitat de dades que s’envien i es reben a conseqüència de l’activitat dels usuaris en una pàgina web. És un indicador mesurable de la influència i autoritat que té la teva pàgina.

Que una web tingui una gran quantitat de trànsit, és una dada positiva i que afavoreix a l’èxit d’una empresa✔️. 

4# Marketing de continguts

✍🏼 El marketing de continguts és una estratègia dins del sector del marketing enfocada a atraure clients potencials de forma natural, a partir de continguts rellevants que es distribueixen en els diferents canals i mitjans digitals on hi ha l’audiència desitjada.

5# Naming

El naming és el conjunt de tècniques i estratègies que es desenvolupen per crear el nom d’una marca. El naming és el primer pas per dotar de significat una marca: un nom adequat diu molt de la marca, la fa més atractiva i, sobretot, més reconeixible.

6# Branding

És a dir, és el responsable de l’elecció del logotip, els colors🎨 que es faran servir, la tipografia i l’estil/to dels textos.

Continua llegint i descobreix els conceptes bàsics de marketing digital👇🏼.

8# SEO

El Search Engine Optimization (SEO), com molt bé us he explicat en els anteriors blogs, és la funció que consisteix en fer la teva pàgina web més visible i que tingui major presència en els buscadors web.

9# CTA

Els “Call to Action” (CTA) són un imprescindible pels que ens dediquem al món del marketing. Són una paraula o una frase que té com a objectiu aconseguir que la persona que està llegint el teu missatge faci una acció immediata. 

Un bon CTA pot donar lloc a què un usuari escrigui un comentari, doni un like, etiqueti a amics, faci clic al link de la teva bio, entre altres moltes coses.

Continua llegint i descobreix els conceptes bàsics de marketing digital👇🏼.

10# Conversió

Una conversió es produeix quan un usuari està interessat en el teu producte o servei i executa una compra.

Conclusions

Per ser un expert en el sector del marketing és imprescindible conèixer aquests 10 conceptes bàsics de marketing digital. Per començar, pots investigar amb més profunditat cada un dels conceptes i identificar quina de les estratègies de marketing et poden interesar per a la teva empresa i nosaltres t’ajudem a implementar-les.

Vols que apliquem els conceptes bàsics de marketing digital a la teva empresa?

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos