Com fer reels | Clockio


Com fer reels | Clockio

Hola, hola👋🏼! Avui torno a estar per aquí, per escriure els millors tips per convertir-vos en els nous reis de les xxss.  Us vull ensenyar com fer reels a través de l’estratègia que hem dut a terme per a un dels nostres clients!

Tant si tens una empresa que està començant a vendre’s per les xarxes com si ja fa temps que formes part d’elles, estigues molt atent, perquè aquests consells segur que et són de molta utilitat!

Us volem explicar com fer reels a través de Clockio, un dels casos d’èxit🔝 d’Additiu Digital.

👉🏼 Primer de tot, has de ser conscient de que portar les xarxes socials de manera seria i professional, requereix el seu temps. Si creus que no disposes del temps necessari, una bona opció és contractar a una agència de màrqueting digital perquè ho faci per tu. 

Si vols que @additiudigital faci la feina per tu, fes clic al següent enllaç:

Clockio

Abans de començar a explicar-vos com fer reels per a Clockio, et volem posar al dia sobre l’empresa. Has de saber que és una 📲 App de control horari ⏰ per empreses, ajuntaments i entitats.

Un software que uneix la gestió del temps, la gestió del teu equip i la gestió de projectes. Des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment. Tot això mentre compleixes la llei vigent al 💯%. A més inclou un munt d’extres més com la gestió d’horaris i torns,  el control de les hores extres, les sol·licituds de les vacances, la gestió de gastos de cada un dels treballadors (gasolina, dita, allotjaments, etc.) i et permet compartir documents entre els membres de l’equip.

Continua llegint per informar-te més sobre el com fer reels👇🏼.

Què són els reels?

🎥 Els reels són vídeos entretinguts i immersius que et permeten compartir de manera creativa la història de la teva marca, informar a la teva audiència i donar-te a conèixer entre persones a les quals pot agradar el teu negoci.

Les persones van a la pestanya “Reels” per participar en tendències culturals, col·laborar amb la seva comunitat i descobrir noves idees. Gràcies a eines creatives com els efectes, la música i els stickers, també podràs crear vídeos entretinguts sobre el teu negoci que serveixen d’inspiració per a la teva audiència.

Utilizar els reels com estratègia de marketing

Avui en dia, la paraula “reel” està en boca de la gran majoria d’usuaris que consumeixen els xxss, però també, dels experts del sector de la publicitat i el marketing online. Ja que un mateix vídeo es pot publicar al feed, a les stories, a la secció de reels i també es pot enviar a un altre usuari com a missatge directe.

Instagram Reels està disponible a més de 50 països🌍, a més, els usuaris no veuen només els reels d’aquells comptes a les que segueixen, sinó que dins de la secció corresponent, poden veure tots els vídeos que formin part d’un perfil públic.

Per tant, és un bon recurs per arribar de manera fàcil i directa a nous usuaris i aconseguir, així, nous clients potencials.

El dia d’avui, fer servir l’Instagram reels com a part de l’estratègia de marketing digital, és necessari i 100% efectiu, ja que et donarà molta visibilitat👀. 

Vols que @additiudigital t’ajudi a crear els teus primers reels?👇🏼

Com fer reels

Instagram ha esdevingut una de les millors xarxes socials 📲 per dur a terme una campanya de màrqueting. Ara bé, per obtenir uns bons resultats, has de planificar molt bé, el contingut i la informació, ja que és important que aquests estiguin relacionats d’alguna manera amb el tipus de contingut que es publica a Instagram habitualment.

Per crear contingut que resulti d’interès es pot fer una investigació prèvia de la competència i buscar què funciona millor. Els comptes d’altres marques o influencers poden servir d’inspiració per crear vídeos propis, però no es tracta de copiar, sinó observar el tipus de muntatge, els efectes utilitzats, els hashtags utilitzats… per millorar-lo.

Si creus que necessites una nova estratègia de marketing digital per arribar a nous usuaris, no et preocupis, nosaltres t’ensenyem com fer-ho i de la millor manera: a través d’un exemple!

Nosaltres, ens dediquem a ajudar a les empreses a implementar noves estratègies de marketing i a millorar el seu rendiment. Un dels nostres últims projectes ha estat per a “Clockio” (@clockionet). Una App que va néixer fa uns anys a Catalunya i que ara busca expandir-se i arribar a un nou públic a nivell europeu📈.

Continua llegint per informar-te més sobre el com fer reels👇🏼.

#Pas 1: Canvia la mentalitat al mode reels

#Pas 2: Afegeix música, subtítols o veu en off

Per tal de cridar l’atenció de la manera més ràpida possible de l’usuari, és afegir una música🎶 atractiva, però sempre tenint en compte, que encaixa amb el contingut/informació que estàs comunicant.

Per donar valor al vídeo pots afegir subtítol o una veu en off.

👉🏼 Per a Clockio hem optat per afegir veu en off, ja que facilites a l’usuari la seva experiencia amb el reel, perquè no ha de llegir i pot gaudir de l’experiència amb totalitat.

Continua llegint per informar-te més sobre el com fer reels👇🏼.

A l’hora de plantejar els teus reels, has de plantejar el contingut d’una manera nova. Has de tenir en compte que molts dels usuaris que visualitzaran el teu vídeo no et segueixen i que, per tant, no coneixen la teva empresa ni els teus productes/serveis. Per la qual cosa, no pots donar res per fet.

👉🏼 El nostre consell💡 és que creeu una estructura de contingut pels teus reels, nosaltres hem creat una específica per Clockio, i sempre seguim la mateixa:

  • El nom de l’empresa ha d’aparèixer entre els primers 5 segons del reel.
  • Explicar una funcionalitat dels serveis de l’empresa.
  • Utilitzar un to de veu més col·loquial.
  • Fer un tancament del vídeo amb el logotip de l’empresa més un CTA o una frase atractiva.

#Pas 3: Copys elaborats i treballats

Malgrat que la secció de reels és molt visuals i el pes del contingut ha d’estar integrat en el mateix vídeo, no has de desaprofitar l’oportunitat d’afegir informació addicional en la caixa de text. En els copys pots aprofitar per detallar més la informació i afegir algun enllaç a la teva web.

👉🏼 A @clockionet intentem que els textos sempre aportin informació interessant pels diferents empresaris, per tal d’informar-los de les novetats i de tots els avantatges que ofereix la App.

Nosaltres t’ensenyem com fer reels per a la teva empresa:

#Pas 4: Modifica la presentació del teu feed

🎨 Has de tenir en compte que el format dels reels és vertical, mentre que els posts normals, són quadrats. Per mantenir un control de l’estètica del nostre feed, el nostre consell és que juguis amb imatges atractives, o que creieu una plantilla de portada pels teu reels.

 

👉🏼 Per a @clockionet hem escollit jugar amb fotografies, ja que el seu perfil és molt fotogràfic, però per altres clients, hem considerat més oportú fer una plantilla per a les portades.

Et mostrem un exemple👇🏼:

Continua llegint per informar-te més sobre el com fer reels👇🏼.

#Pas 4: Modifica la presentació del teu feed

La secció de reels permeten algunes més estratègies, a part de les que hem comentat anteriorment, i que segurament et semblen molt interessants:

  • Permet l’opció de compra, etiqueta els teus productes en el teus reels.
  • Col·labora amb influencers. Els usuaris podran identificar que es tracta d’una col·laboració perquè permet afegir l’etiqueta “Col·laboració pagada”.

Conclusions finals

Si sents que la teva empresa està estancada, que passen els mesos i no entren nous seguidors o compradors, dona’t a conèixer a través de reels. Com ja pots haver llegit i comprova’t, és una molt bona estratègia de maketing online, de reconeixement. De fet, hi ha un munt d’empreses amb un gran reconeixement com per exemple Adobe, Apple, Netflix i un munt més, que ja fa temps que els reels formen part de les seves estratègies de comunicació a les seves xxss.

Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres pensem com fer reels per a la teva empresa!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos