Agència publicitat a Girona


Additiu és una agència de publicitat a Girona, la qual ofereix un gran repertori de serveis relacionats amb la publicitat i màrqueting del teu projecte. Sens dubte et guiaran perquè et puguis publicitar i fer-te un nom als medis principals com google, instagram, facebook, Google Ads, etc. 

L’equip d’Additiu té com a prioritat absoluta el creixement del teu negoci, aconseguir nous clients i posicionar-te com a referent del teu sector a la teva zona. T’ajudaran a potenciar el teu negoci i que molta més gent sàpiga que existeixes. 

Pots escollir el mitjà principal o el mètode que vols utilitzar principalment per fer-te un lloc al món digital o utilitzar-los tots per enlairar la teva empresa:

Agència publicitat a Girona

XARXES SOCIALS

L’agència de publicitat a Girona gestiona les teves xarxes socials de manera efectiva, perquè la teva presència a les xarxes sigui molt més notòria. La gestió de xarxes socials  està orientada a tota aquella empresa o organització que desitgi mantenir o potenciar els seus perfils socials.

Són uns complets especialistes en aquesta àrea, i el contingut que creen és totalment propi i personalitzat, importantíssim per crear una bona imatge d’empresa.

A més, el seu equip jove i format ofereix les propostes més innovadores adaptades al món digital. 

Els objectius d’Additiu són clars, augmentar el teu engagement, que cada cop la teva marca sigui més coneguda i convertir les teves xarxes socials en un canal que t’aporti més tràfic a la teva web.

GOOGLE ADS 

El servei de Google Ads a Girona està orientat a totes aquelles empreses que desitgen augmentar el tràfic i les vendes online a través d’anuncis a Google o als seus Partners.

Additiu gestiona de manera professional les campanyes de Google Ads, garantint resultats i compartint-los amb tu, treballant per superar-los. 

Un factor molt important és que additiu és Google Partner i per això hi ha una relació directa amb representants de Google, la qual cosa permet estar sempre al dia dels últims canvis i innovacions. Creen campanyes totalment personalitzades, proposen millores en la segmentació del públic objectiu i es comprometen a que les teves campanyes siguin el màxim de rentables.

Agència publicitat a Girona
SEO a Girona

SEO

La clau perquè la teva web triomfi: el SEO. Si vols millorar el tràfic a la teva web de manera orgànica (sense anuncis) és l’eina en la que t’has de focalitzar.

Estar per sobre de la teva competència en qualsevol cerca a Google és molt difícil, perquè de competència n’hi ha molta, i a Google encara més!, per això Additiu t’ho posa fàcil; ells desenvolupen una estratègia SEO per tal d’anar assolint els objectius de posicionament per la teva pàgina web, és un dels primers passos que recomanem un cop et proposes crear una bona estratègia digital. 

Quins passos segueixen per assolir l’èxit de la teva web?

DISSENY WEB

No tens la web feta? No et preocupis, el servei de disseny web a Girona està orientat a tota persona i/o empresa que desitgi crear, millorar o potenciar el seu lloc web.

L’equip de Additiu i alterego web desenvolupen i dissenyen webs a Girona i ho fan tot a mida internament, de la mà de l’equip d’alterego web amb dissenys atractius i moderns. Programem amb gestors de contingut per a webs més senzilles o desenvolupar una programació pròpia per a webs més completes. Això permet personalitzar-les fins al màxim detall.

Adapten el contingut i la imatge de la web als objectius comercials de l’empresa perquè saben que una web ha de ser una eina potent per aconseguir millors resultats.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos