Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un


Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un

Hola Additius👋🏼! 

Aquest any vull que us prengueu molt de debò el creixement de les vostres empreses, i per això, us portaré al llarg de l’any post de blog i portfoli que us seran molt útils per impulsar la vostra marca i el nombre de vendes. Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un.  

Tant si tens una empresa que està començant a treballar les xarxes com si ja fa temps que formes part d’elles, tenir un perfil a les xxss optimitzat i actualitzat, t’ajudarà a guanyar visibilitat i augmentar el nombre de clients🤗!

Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un a través de Nautic Luis, un dels clients🔝 Additiu.

👉🏼 Primer de tot, has de ser conscient de que portar les xarxes socials de manera seria i professional, requereix el seu temps. Si creus que no disposes del temps necessari, una bona opció és contractar a una agència de màrqueting digital perquè ho faci per tu. 

Si vols que @additiudigital treballi per a millorar la presència de la teva marca/servei a les xxss, fes clic al següent enllaç:

Nautic Luis

Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un, però primer, us volem posar una mica al dia sobre l’empresa. 

Nautic Luis porta més de 45 anys al servei de la nàutica🛥️ Va ser fundada l’any 1976 i és una empresa de caràcter familiar marcat.

El seu fundador és A. Luís Carrasco, pioner en els serveis d’embarcacions d’esbarjo a Espanya. A més, cal destacar que és l’importador exclusiu de Windy a nivell nacional🇪🇸.

Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un. Continua llegint per informar-te més👇🏼

Què és Linktree?

Linktree és una eina que serveix per crear menús amb més d’un enllaç per tal de facilitar el trànsit entre els diferents llocs web de la mateixa marca. L’objectiu principal del programa és unir i organitzar tots els enllaços d’interès en un únic enllaç.

D’aquesta manera, et pots ocupar de difondre únicament aquest enllaç amb què l’audiència podrà arribar a tots els continguts importants per al teu negoci✔️.

És un recurs molt popular entre els que utilitzen Instagram per atraure clients. Ja que la xarxa social només deixa afegir un link al perfil. 

Per què utilitzar un Linktree?

Afegir un Linktree als teus perfils de les xxss té un munt d’avantatges com per exemple:

 • Oferir als teus clients de manera senzilla i intuïtiva tots els enllaços que li poden ser de més utilitat o interès.
 • Tenir un control de tots els clics que es produeixen en els enllaços.
 • Mantenir un seguiment de les visites diàries.
 • Connectar totes les seves plataformes socials i lloc web amb icones
 • Personalitzar amb colors, estils i fonts el menú per tal que encaixi amb la teva imatge corporativa.

Vols que @additiudigital t’ajudi a crear el teu primer Linktree?👇🏼

Versió gratuïta

Linktree ofereix una versió gratuïta😜 i una altra més completa de pagament. La versió gratuïta ofereix:

 • Afegir enllaços il·limitats.
 • Visualitzar les estadístiques bàsiques d’Analytics.
 • Escollir temes bàsics per a la creació del teu perfil (colors i tipografies limitades).
 • Ofereix informació com la quantitat de clics que han obtingut cadascun dels enllaços.
 • Permet afegir links de pagament.

Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un. Continua llegint per informar-te més👇🏼

Versió de pagament

Pel que fa a la versió de pagament💵, aquesta a més a més dels serveis anteriors, ofereix:

 • Una anàlisi més detallada de les estadístiques i del comportament.
 • Més temes de disseny i més opcions de personalització.
 • Programar publicacions.
 • Recaptar dades dels usuaris com per exemple: números de mòbil o correus electrònics.

Com crear un perfil de Linktree

Realment, crear un Linktree és un procés molt senzill. Això sí, el més complicat, és determinar quins poden ser els enllaços més útils per facilitar la compra als nostres usuaris i determinar l’ordre d’aquests. 

El primer pas és dirigir-te a la pàgina oficial de Linktree.

Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un. Continua llegint per informar-te més👇🏼

Un cop dins, has de fer clic a “Sing Up Free”, escollir la versió amb la qual vols treballar (la versió gratuïta, o bé,  de pagament) i seguidament registrar-te. És un procés molt senzill, no demana gaires dades.

Quan ja tenim el perfil trobem la pàgina principal, que és força intuïtiva, per afegir els enllaços o personalitzar l’aparença de la nostra pàgina.

Per a Nautic Luis👇🏼

Era molt interessant implementar un Linktree en el seu perfil d’Instagram, ja que té diversos serveis i marques a destacar. Per tal de no perdre l’atenció de l’usuari en una web força gran, fer un menú d’enllaços, és la millor manera de guiar a l’usuari de manera ràpida i senzilla cap al seu objectiu. Després d’una anàlisi de la web, dels seus apartats i la demanda dels seus clients, vam decidir dividir el menú en 5 apartats: 

 1. “Visita nuestra web”: es tracta de l’enllaç directe a la seva pàgina web, en concret, a la home. Aquesta sempre ha d’estar entre les dues primeres, ja que hi ha molts usuaris que no ens coneixen, i primer, volen tenir un contacte general amb la marca.
 2. “Descubre todas las marcas”: en segon lloc vam posar l’enllaç a les marques amb les quals treballa l’empresa, és una pàgina molt visitada i que interesa al nostre client, ja que pots trobar totes les marques i models amb els quals treballen.
 3. “Barcos de ocasión disponibles”: enllaç directe al producte, per facilitar la seva venda.
 4. “Barcos nuevos disponibles”: enllaç directe al producte, per facilitar la seva venda.
 5. “Contacta con nosotros”: aquest és un apartat, com també la home, que són imprescindibles.

Un cop hagis acabat d’afegir tots els enllaços al teu menú, has de fer clic a “share, s’obrirà una nova pestanya, on a baix de tot trobaràs el link del teu Linktree

Aleshores l’has de 📲 copiar i enganxar en el teu perfil d’Instagram.

Des d’Additiu, l’agència de marketing digital de Girona, us ensenyem què és Linktree i com crear-ne un. Continua llegint per informar-te més👇🏼

Conclusions finals

Aquestes altures, ja sabem tots l‘important que és tenir un bon posicionament a internet i el paper tant important que juga el marketing digital per aconseguir els objectius. el què és normal és tenir més d’un lloc web d’interès relacionat amb el nostre negoci. Per això Linktree és fonamental, ja que permet unir en un sol clic tots els enllaços potencials.

Ara bé, si no tens el temps suficient o ho veus molt complicat per a tu, nosaltres t’ajudem a crear el perfecte Linktree per a la teva empresa!

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos