8 eines del marketing digital


8 eines del maketing digital

Hola, hola additius💜 no us vull desanimar, però l’estiu ja s’acaba👋🏼, comença la tornada a la rutina i és hora de posar-se a tope de nou amb les xxss i la promoció dels vostres negocis!

Si el teu negoci té presència a les xarxes socials o bé estàs pensant en passar-te a la digitalització👩🏼‍💻, ja pots estar ben atent, perquè estic segura de que aquest post t’anirà molt bé per petar-ho en aquesta temporada. Avui us explicaré les 8 eines del marketing digital que heu de conèixer i que són indispensables a l’hora de planificar les vostres estratègies de marketing.

També et pot interessar😚:

· La psicologia del color en el marketing digital

· 3 estratègies de marketing d’influencers a les xarxes

El marketing digital

El màrqueting digital és el conjunt d’estratègies i accions de comercialització desenvolupades a través de mitjans digitals🖥️. Per tant, el màrqueting digital no seria res més que l’aplicació de les tècniques de màrqueting a Internet.

Malgrat que aquesta mini explicació sembla molt senzilla, realment són uns processos complexos que requereixen temps i dedicació🥵. Per aquest motiu, t’anirà molt bé conèixer les 8 eines del marketing digital per dinamitzar els processos.

Eines en el marketing digital

Existeixen un munt d’eines i recursos digitals que ens ajuden a facilitar el nostre treball i la comunicació entre les persones. Aquestes eines tenen l’objectiu de crear idees creatives, agilitzar les taques i obtenir millors resultats✨.

Perquè puguis de nivell en l’estratègia de marketing per a la teva empresa, avui et presentem les millors eines digitals de caràcter professional.

Avantatges d’utilitzar eines del marketing digital

💡 Hi ha un munt d’avantatges positius per a la nostra empresa si fem servir les eines adequades:

 1. Optimitzar el temps
 2. Major creativitat
 3. Creació de brànding
 4. Augment de la productivitat
 5. Accelerar els processos
 6. Generar interacció
 7. Estudis de mercat més precisos
 8. Crea comunitat

I molt més✨!

👉🏼 Comencem explicant les 8 eines del marketing digital.

Eines de creativitat

 • Canva: és una eina de disseny gratuïta. S’utilitza per crear imatges o gràfics utilitzant fotos, icones, formes i tipografies.

També és una eina que permet dissenyar logotips propis i la construcció d’una identitat gràfica completa per a una marca.

La utilització d’una eina de creativitat et permet aconseguir la unitat visual que necessites per ser identificat ràpidament a les xxss.

Eines de planificació

 • Hootsuite i Metricool: són eines per gestionar les xarxes socials. Principalment per Facebook, Instagram, Twitter i Linkedin. 

La utilització d’eines d’aquest estil et permet analitzar, gestionar i fer créixer la teva presència digital. 

També programar amb antelació i planificar els teus posts. Així t’assegures no anar a últim moment i penjar qualsevol cosa de manera ràpida i sense sentit.

👇🏼 Continua llegint si vols acabar de descobrir les 8 eines del marketing digital.

Eines d’anàlisi de la competència

Semrush i Dinorank: es tracta de dues eines molt útils a l’hora d’analitzar la competència. També és molt útil pel posicionament SEO, ja que mostra les paraules clau orgàniques més utilitzades i facilita les paraules clau de pagament.

Eines de gestió de email marketing

 • Mailchimp: és una eina de gestió d’email marketing que et permet fer enviaments massius de correus electrònics a una base de dades de contactes o bé de subscriptors de la marca.

La utilització d’aquesta eina et permet importar fins a 2.000 subscriptors i 12.000 enviaments mensuals en la seva versió gratuïta. A més, et permet obtenir analítiques que ajudaran a completar les teves estratègies de marketing👍🏼.

👇🏼 Continua llegint si vols acabar de descobrir les 8 eines del marketing digital.

Eines de contingut web

 • WordPress: és una eina gratuïta per gestionar i administrar contingut de les pàgines web. És apta per tots els usuaris, ja que és molt intuïtiva i fàcil de fer servir.

La utilització d’una eina com aquesta et permetrà mantenir sempre actualitzada la teva web i penjar de forma constant post de blogs de manera autònoma.

Eines d’anàlisi de resultats de web

 • Google analytics: és una de les eines més utilitzades, ja que et permet tenir un control dels usuaris que entren a la teva web i les activitats que realitzant dins d’aquesta. 

La utilització d’una eina com aquesta et permetrà tenir un control exhaustiu i detallat del moviment de la teva web, com per exemple: total de temps reals que han visitat la web, com han arribat a ella, d’on són els usuaris, els seus gustos i els seus interessos, entre altres moltes coses.

Conclusions

És evident que implementar a la teva empresa les 8 eines del marketing digital no és tasca fàcil. Però que si a poc a poc les vas implementant dins de les teves noves estratègies aconseguiràs molt bons resultats💥.

Vols que t’aconsellem com implementar les 8 eines del marketing digital  en la teva empresa?

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos