5 TIPS Per Redissenyar El Feed D’Instagram Atractiu | El Poke Corner Bar


Redissenyar el Feed d’instagram | Branding

Hola, hola! Ja som per aquí de nou. Avui us portem un post molt interessant però sobretot molt útil. Us donarem 5 TIPS per redissenyar el feed d’Instagram i ser els més atractius!

redissenyar el feed d'instagram

Ara bé, has de ser conscient de que portar les xarxes socials de manera seria i professional, requereix el seu temps. Si creus que no disposes del temps necessari, una bona opció és contractar a una agència de màrqueting digital perquè ho faci per tu.

Si vols obtenir més informació pots contactar amb nosaltres a través del següent enllaç:

A dia d’avui, les xarxes socials tenen un gran poder decisiu a l’hora de fer créixer una empresa. Per a captar l’atenció de nous clients s’ha de tenir en compte la importància de tenir un feed treballat i atractiu, per tal que aquelles persones que entrin a visitar-te, es quedin com a seguidors.

Segueix llegint per conèixer els 5 tips per redissenyar el teu feed d’Instagram i fer-lo més atractiu.

redissenyar el feed d'instagram

Estàs cansat del teu feed? Consideres que és avorrit? S’ha quedat antiquat? Doncs ha arribat el moment de generar un canvi, i nosaltres t’ensenyem com fer-ho i de la millor manera: a través d’un exemple!

Nosaltres des de @additiudigital ajudem a les empreses a replantejar el contingut dels seus feeds i a millorar el seu rendiment. Un dels nostres últims projectes ha estat per a “El Poke Corner Bar a Roses” (@elpokecornerbar).

Primer de tot, us volem posar en context, i per això, el primer pas és mostrar-vos l’abans i el després:

Ara sí, després d’aquesta breu introducció anem a explicar-vos els 5 tips per redissenyar el vostre Feed d’Instagram i obtenir el resultat resultat més atractiu:

#TIP 1: No t’oblidis de la BIO

En primer lloc, has de saber que la biografia és un petit espai situat a dalt de tot del perfil que et permet donar una breu explicació sobre qui ets i quins productes/serveis ofereixes. Nosaltres et donem tres consells per a aconseguir una bona biografia:

1. Utilitza emoticones:

Al principi de cada informació per tal de crear una espècie de “llista” visual, això facilita la lectura als teus seguidors.

2. Utilitza algun hashtag:

 Ja que t’obre la porta a que nous usuaris descobreixin la teva empresa.

3. Utilitza enllaços:

Si tens pàgina web, botiga online, blog, etc. Afegeix el seu link, per tal de facilitar l’accés als usuaris.

#TIP 2: Planifica el contingut amb antelació

En segon lloc, per obtenir el canvi que dessitgem, és imprescindible planificar amb antelació totes les publicacions. Ja que només d’aquesta forma aconseguiràs el feed atractiu que tant dessitges.

Planificar ens permet visualitzar i ordenar els pots de la millor manera. Hi ha un munt d’aplicacions molt intuïtives que et facilitaran aquest procés, com per exemple: PreviewPreview o bé UNUM. A més a més, aquestes aplicacions et permetran jugar amb les teves publicacions per tal d’aconseguir el resultat més bonic i atractiu.

Per facilitar-te la feina, nosaltres hem creat per a tu una plantilla personalitzable, pots descarregar-te-la a través del següent link:

Nosaltres fem per tu els 5 tips per redissenyar el teu feed d’Instagram i fer-lo més atractiu.

#TIP 3: Respecte la teva identitat visual 

A partir d’ara, tot el contingut que penges a les xarxes ha de ser autèntic i personal, aquest serà un dels punts claus per a diferenciar-te de la competència i donar unitat a la teva marca/servei.

El millor consell, en aquest cas, és jugar amb el color corporatiu de la marca. Utilitzar de manera repetitiva el color, no només en els dissenys, si nó també que sigui present en les fotografies, vídeos, etc.

També es pot jugar amb les sensacions i sentiments que transmet cada color. Per exemple, el blau transmet seguretat, confiança i calma.

#TIP 4: Incorpora noves eines de treball 

En quart lloc, incorpora noves eines de treball al teu dia a dia. Si estàs començat et proposem que facis servir la plataforma digital “Canva”.

Canva és una web de disseny gràfic i composició d’imatges per la comunicació, que ofereix eines en línia per crear els teus propis dissenys, ja si són per a lleure com si són professionals.

Si ja estàs en un nivell més avançat, a nivell profesional treballem amb les següents eines:

–  Fes ús del Photoshop per l’edició de les fotografies i així obtenir una millor harmonia en el teu feed.

–  Utilitza l’Illustrator per a crear dissenys únics i atractius.

–  Familiaritzat amb el Final Cut Pro, programari que permet crear animacions o vídeos. Cada cop consumim més informació en format de vídeo, fes ús d’aquest recurs per enganxar a l’usuari.

#TIP 5: Genera feedback amb els seus seguidors

Per acabar, aprofita el copy per a cridar l’atenció de l’usuari a través de preguntes. És una realitat que els comentaris són un dels grans focus del nou algoritme d’Instagram, per la qual cosa és impresindible fomentar la participació dels usuaris.

Pots crear jocs visuals i afegir preguntes com:

– Quin escolliries tu?

– De quina ciutat és aquesta fotografia?

– Quin color t’agrada més, aquest o l’altre?

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos