5 Passos Per Vendre Més Aquest Black Friday


5 Passos Per Vendre Més Aquest Black Friday

L’estratègia de Black Friday per a comunicar-te amb els teus clients és imprescindible per augmentar les vendes del teu negoci a curt termini. És el dia que inaugura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes en moltes botigues de comerços locals i també a grans magatzems. Nascut als Estats Units, es celebra un dia després del Dia d’Acció de Gràcies, el qual es celebra el quart dijous del mes de novembre. 

El Black Friday es va començar a celebrar al 2012 a Espanya. Actualment no és només un dia de descomptes, sino que hi ha establiments que ho celebren tot el cap de setmana, inclús tota la setmana… o tot el mes!

… Si ets un negoci, per què és important participar al Black Friday?

La resposta és senzilla, si no ho fas et quedes fora del joc. Tots els usuaris ja tenen una llarga “wishlist” i desitgen que arribi el Black Friday per realitzar totes les seves compres amb descomptes exclusius. Si no hi participes és probable que no estiguis a la seva altura i que, per tant, no rebis la mateixa afluència de clients que els altres comerços. 

Planifica la teva estratègia de Black Friday

El primer que s’ha de tenir clar és a quin target et centres i com pots arribar a ells. La campanya no comença el mateix dia sinó que hi ha molta feina darrere en temes de publicitat i comunicació: anuncis a Google Ads, anuncis a les Xarxes Socials, cartells publicitaris repartits per la zona, etc. 

La clau és avançar-te a la teva competència i que les compres que et puguin fer a tu no les realitzin a un altre negoci. És important contemplar un element diferenciador que la resta: No pots aplicar els mateixos descomptes a un local de restauració que a un petit comerç. Pots fer descomptes per producte que tinguis en estoc, packs especials, 2×1, codis personalitzats de descompte, etc.

Com es farà per fer front a la pandèmia? E-Commerce.

Aquest any s’han de prioritzar les compres i comandes online, evitant així l’afluència de persones als comerços. Et deixem un llistat d’imprescindibles perquè la teva campanya de Black Friday triomfi:

  1. Revisa la teva pàgina web, actualitza els productes i aplica els descomptes. Si no la tens, crea-la. Encara estàs a temps.
  2. Crea codis promocionals que s’apliquin al final de la compra. D’aquesta manera, et pots estalviar haver de canviar els preus de tots els productes disponibles.
  3. Campanyes de Google Ads. Com hem dit abans si tens clar quin és el teu target i on es mou, el trobaràs fàcilment. Només falta un bon disseny atractiu i amb un call to action.
  4. Comunica’t amb els teus clients. Si tens una base de dades dels teus clients és moment d’enviar una newsletter avisant que participaràs al Black Friday amb ofertes que no et podràs resistir. A més, pots exprimir les xarxes socials anunciant als teus seguidors i amics les pròximes promocions.
  5. Campanyes Social Ads. Si, a més a més, no vols limitar-te a comunicar les teves promocions als teus seguidors, i el teu objectiu és aprofitar l’oportunitat per augmentar la visibilitat digital de la teva botiga, el que hauràs de preparar serà una campanya Social Ads (Instagram i Facebook principalment).

L’estratègia de Black Friday per a comunicar-te amb els teus clients és un factor clau que influenciarà exponencialment als resultats de les teves promocions i els teus descomptes. Si encara no tens clar com gestionar aquesta campanya al món digital, nosaltres t’ajudem!

Si ho necessites, CONTACTA AMB NOSALTRES.

hello@additiudigital.com⁣⁣⁣⁣

607 972 331⁣⁣⁣⁣ / 972 45 96 92⁣⁣⁣

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos