5 Claus Per Generar Contingut A Les Xarxes Socials


Per aconseguir generar contingut a les Xarxes Socials (Social Media) del teu negoci i generin un valor, hi ha un secret: generar continguts únics i creatius. La qualitat dels continguts impactarà directament en la imatge de la nostra marca en l’actualitat i en el futur. Si volem que a la nostra empresa se li atribueixin valors com, per exemple, la proximitat, la innovació o el bon servei al client, els continguts que publiquem ens han d’ajudar a transmetre-ho i, per diferenciar-nos de la resta de competència, ho hem de fer d’una manera original i autèntica.

Per aconseguir-ho, us expliquem les 5 claus que a Additiu Digital sempre tenim en compte:

  1. Prioritzem el video. Els algoritmes de Facebook Instagram ja estan prioritzant els videos per sobre de les publicacions estàtiques de manera que impactarem a més gent si fem continguts dinàmics.
  2. Storytelling. Explicar històries sempre ha estat una gran forma d’enganxar al lector i què millor que entretenir als nostres seguidors uns segons explicant una història interessant relacionada amb el nostre negoci.
  3. Humor. Poques marques s’atreveixen a comunicar-se amb el món amb humor però les que ho fan (i ho fan bé), donen una imatge molt més fresca que la resta i tenen més probabilitats que els seguidors ho comparteixin.
  4. Imatges de qualitat. Tot allò que publiquem (videos o imatges) serà consumit en major mesura si la seva qualitat visual és més alta. Invertir més en la qualitat visual del post ens donarà molt bons resultats.
  5. Persones. Compartir experiències de clients nostres, entrevistar personatges relacionats amb el nostre sector, publicar testimonis directes, … el contingut personal es comparteix amb més facilitat que l’impersonal.

Ja no teniu excusa per no generar contingut a les Xarxes Socials de la vostra empresa! I si voleu més consells per potenciar les vostres Xarxes, no dubteu en contactar-nos ????

Feu un comentari

Contacte

Carrer Sant Maurici 24,
Vilafant, 17740, Girona.

+34 872 98 93 92

Contacta amb nosaltres

Segueix-nos